BIST 10.171
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.400,46
HABER /  GÜNCEL

5 yıldızlı skandal

Başına silah dayadıkları genel müdüre tecavüz eden üçlü kısa sürede yakalandı.

Abone ol
Antalya'da beş yıldızlı bir otelin genel müdürü K.M.D'ye silah zoruyla tecavüz ettikten sonra kredi kartlarını ve telefonunu çalan üç kişi gözaltına alındı. İddiaya olay şöyle gelişti:

Genel Müdür K.M.D. bir gün önce internette tanıştığı ve evine davet ettiği Levent E.,ile birlikte oldu. Bir süre sonra E., yanına kuzeni ve bir arkadaşını alarak Genel Müdür K.M.D.'nin kapısına dayandı. Müdür D. gençlere yorgun olduğunu söyleyerek gitmelerini istedi. Bunun üzerine iki kuzen ve yanlarındaki Ersen K. isimli arkadaşları, bellerindeki silahla tehdit ederek eve girdi. Başına silah dayadıkları genel müdüre tecavüz eden üçlü, K.M.D.'nin kredi kartları ve cep telefonunu da gasp ederek evden ayrıldı.

BİLGİSAYAR ELE VERDİ

Saldırganların evi terk etmesinin ardından polise giderek şikayetçi olan Genel Müdür K.M.D.'nin kredi kartından yüklü miktarda para çekildiği belirlendi. K.M.D.'nin bilgisayar kayıtlarını inceleyerek Levent E.'ye ulaşan polis, MSN kayıtlarındaki IP adresinden saldırganın Burdur'daki bir bilgisayarı kullandığını belirledi. İki kuzen, Burdur'da yakalanırken, diğer zanlı Ersen K. da Antalya'da gözaltına alındı. Tecavüz ve gasp suçlusu üç zanlı adliyeye sevk edilirken, olayın mağduru konuyla ilgili açıklama yapmak istemedi.