BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.423,58
HABER /  MEDYA

45 gazetecinin kasetleri var!

Devlet içindeki paralel yapılanmanın elinde çok sayıda ünlü isimlerin de içinde olduğu 45 gazetecinin kasetlerinin olduğu iddia edildi.

Abone ol

Aralarında yayın yönetmeni, yazar ve medya patronlarının da olduğu iddia edilen 45 gazeteci kasetlerle mi susturuldu? Bu isimler arasında ulusalcılar da var, muhafazakar isimler de.

si yazarı , Ankara'da kulislerde dolaşan çarpıcı iddiayı köşesine taşıdı.

"İSİMLERİNİ BİLİYORUM AMA YAZMAM"

(...)İş dünyası, medya mensupları ve sanat dünyası içinde de önemli bazı isimlerin pusuya düşürüldüğü bilgisi dolaşıyor Ankara'da. Daha da ötesi;

Kasetlendiği iddia edilen isimler arasında bazı tanınmış yargı mensuplarının, hatta manevi önderlerin olduğu dedikoduları da var.

Gazetecilere özel bir ilgi gösterilmiş!

Aralarında yayın yönetmeni, yazar ve medya patronlarının da olduğu iddia edilen 45 gazetecinin bu yöntemle susturulduğu, bir kısmının, ortak dostlar aracılığı ile uyarıldığı, geriye kalanların da uyarılacağı iddiaları dolaşıyor.

Emniyet'e ait 6 ortam dinleme ve görüntüleme cihazının yıllardır yalnızca gazetecilere tahsis edildiği, bu yolla yüzlerce mahrem bilgi, ses ve görüntüye sahip olunduğu iddiaları gerçekten korkunç.

Dar bir ortamda dolaştırılan mesajlarda, söz konusu gazetecilerin mahrem hayatları, konuşmaları, parasal ilişkileri, nasıl zengin oldukları, çalıştıkları medya kurumları ve devlet kurumlarındaki sözde menfaat bağlantıları ayrıntılı bir şekilde yazıya dökülerek gazetecilerin isimleri veriliyor.

Ağırlıklı olarak ulusalcı bilinen kesime ait gazetecilerin yanında, muhafazakar ya da muhafazakar eğilimli gazetecilerin de isimleri var.

Gazetecilerin isimlerini biliyorum ama yazmam, detay vermem doğru olmaz.

Kimse kusura bakmasın ama pusu, nereden gelirse gelsin, alçaklıktır.

İnsanların yanlışlarına, zaaflarına tuzak kurarak, "Bak yapmışlar ama!" savunmasına sığınmak; bu çirkinlikleri çeken, yayınlayanların çirkinliğini hafifletmez."