BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,84
ALTIN 2.417,25
HABER /  DÜNYA

First Lady hastanelik oldu

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın nikahsız olarak birlikte yaşadığı First Lady Valerie Trierweiler, Hollande’ın başka bir kadınla il...

Abone ol

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın nikahsız olarak birlikte yaşadığı First Lady Valerie Trierweiler, Hollande’ın başka bir kadınla ilişkisi olduğu iddialarının ardından fenalık geçirdi. Fransız First Lady, hastaneye kaldırıldı.
Trierweiler’in sözcüsü Patrice Biancone, Valerie Trierweiler’in Cuma günü aldığı “kötü haber” sonrası tetkik ve istirahat için hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Trierweiler’in bugün taburcu olması bekleniyor. Closer dergisi, Cuma günü yayınladığı bir haberde, Hollande’ın aktris Julie Gayet ile ilişkisi olduğunu öne sürmüştü. Haberde, Hollande’ın sık sık Gayet’in evine gittiği iddia edilmişti. Haber, kısa bir süre sonra derginin web sitesinden “hukuki nedenlerden dolayı” kaldırıldı. Fakat Closer, haberin tartışmasız doğru olduğunu açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan François Hollande ise özel hayatının gizliliğinin ihlal edildiğini belirtti. Julie Gayet’den ise henüz bir açıklama gelmedi.Trierweiler’in Hollande ile evlilik bağı yok ama resmi protokolde “First Lady” olarak kabul görüyor. 2007 yılında, Hollande, 4 çocuk sahibi olduğu siyasetçi Segolene Royal’den ayrıldıktan birkaç ay sonra, Trierweiler ile ilişkisi olduğu ortaya çıkmıştı.
(İHA)