BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.430,70
HABER /  GÜNCEL

400 bini sokağa atıp kaçtılar

Polis telsizinden az önce geçen bir ananso göre İstanbul Çatalca'da banka nakil aracı soyuldu.

Abone ol

İSTANBUL Çatalca'da, Muratbey kavsağında bulunan özel bir bankanın ATM'sine para getiren nakil aracı,silahlı 3 kişi tarafından soyuldu.

Saat 10.30 sıralarında özel bir bankanın ATM'sine para getiren nakil aracını, biri tabanca, ikisi uzun namlulu tüfek taşıyan 3 kişi güvenlik görevlisi ile sürücüsünü etkisiz hale getirdiler. Araçtan paraları alan soyguncular plakası belirlenemeyen Mitsubishi marka beyaz bir minibüsle kaçtılar.

Jandarmanın peşine katıldığı soyguncular yakalanacaklarını anlayınca çaldıkları yaklaşık 400 bin lirayı yol üzerine bıraktı.

Araçtan bankamatiğe para konulacağı sırada gerçekleşen soygun sonrası 3 kişi olduğu belirtilen şüpheliler olay yerinden bir araçla hızla uzaklaştı. Kaçarken para nakil aracındaki güvenlik görevlisinin silahını da alan şüphelileri yakalayabilmek için jandarma ve polis ekipleri operasyon başlattı.

PARALARLA BİRLİKTE YAKALANDILAR

Saat 10.30 sıralarında gerçekleşen soygun sonrası yaklaşık 400 bin lira çalan soyguncuların içinde bulunduğu aracı, jandarma ekipleri takibe aldı. Yakalanacağını anlayan soyguncular aracı Kumburgaz sahilinde bırakarak yaya olarak kaçmaya çalıştı. Şüphelilerin kaçarken paraları yol üzerine attı. Soyguncular jandarmanın yaptığı operasyon sonucu kısa sürede yakalandı.