BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Haydar Dümenin çaresiz kaldığı an!

Kendisini medya maymunu ilan etti. Kadın programcıları kolayca tuzağa düşürüyor. Yeni oyunları merakla bekleniyor.

Abone ol

Adı Atilla Nuran. İnternette binlerce hayranı, yani onun katılacağı programları sırf bu sabotajlar için takip eden binlerce seveni var. O aslında bir şizofreni hastası

Samsun'da yaşayan Atilla Nuran'ı bize kazandıran ise ünlü programcı Zeki Kayahan Coşkun. Alem FM'deki Matrax programında canlı yayına çıkardığı Atilla Nuran, eylemlerini ve yaptığı sabotajların detaylarını dinleyicilere aktarıyor.

Televizyona transfer olan Coşkun ise, her cumartesi Skytürk ekranlarında yayınlanan Matrax ile Atilla Nuran'ın maceralarını izleyicilerle paylaşmaya devam ediyor. Peki, ekran efsanesi Nuran neler yaptı? Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; işte Nuran'ın yaptıkları...

KARISININ ÇEYİZİNİ YİYEN ADAM

Samsun'da karısının çeyizini yiyen adam olarak gazetelerde yer aldı, doğruluğu olmayan haber uzun süre gündemde kalmıştı. Aynı gerekçeyle Semra Hanım'ın Flash TV'deki programına katılan Nuran, sanatçı olduğunu söylemiş ve stüdyoda türkü söylemişti.

EVLENECEĞİ DANSÖZE "ARADA ÇALIŞIRSIN PARAYI PAYLAŞIRIZ" DEDİ

Fox Tv'deki Su Gibi programını da araya Atilla Bey, İngilizce öğretmeni olduğunu iddia etti ve yalnızlıktan bunaldığını söyleyerek canlı yayında ağladı. Talip olduğu kişiye şiirler yazan Atilla Nuran, çocuk istemeyen bayana taşıyıcı anne bulma teklifinde bulundu. Dansöz olduğunu ifade eden kadına söylediği, "Arada çalışırsın parayı paylaşırız" cümleleri stüdyodakileri dahi güldürdü.

"2-1 OLDU ESRA"

Esra Erol'u defalarca işleten Atilla Bey, artık o programda tanınıyor. Defalarca talip olarak programı arayan Nuran, eylemlerinin bir amacının da İstanbul'a ücretsiz ulaşım olduğunu vurguluyor. Programda bulunan ve evlenmek isteyen kadına okuduğu şu şiir, stüdyodakiler tarafından beğeni toplasa da Matrax izleyicilerini-dinleyicilerini gülme krizine soktu: Ozan İzzet buldun artık doğru yolu / Beni ilgilendirmez ne Beşiktaş'ın ne Fener'in golü / Bu sevda artık mezarda biter / Bekle geliyorum Sema, kimseye söz verme.

En son Esra Erol'u arayan ve "2-1 oldu" deyip kapayan Atilla Bey, Esra Erol'la rekabeti elden bırakmıyor. Erol, "Sen bir daha ara 2-2 olacak, yakalayacağım" diyerek, Atilla Nuran'a savaş ilan ediyor.

"KOMŞUMU VE BALDIZIMI TACİZ ETTİM"

Esra Ceyhan'ın programını arayarak "Efendim ben ilk karıma tecavüz ettim daha sonra beni onunla evlendirdiler. Sonra komşuma tacizde bulununca mecbur ilk karımı boşayıp onu almak zorunda kaldım. Alışmış kudurmuştan beterdir bu seferde baldızımı taciz ettim. Ben çok şerefsiz bir adamım" demeciyle şok etkisi yaratmış, stüdyodaki Haydar Dümen'in teşhisiyle tedavi edilemeyeceği açıklanmıştı.

İLKER YASİN'İ DE İŞLETTİ

Kendini defalarca İzzet, Yüksel gibi isimlerle programlara konuk olarak aldıran Atilla Nuran'ın meslek seçimleri de çeşitli. Kimi programda eczacı, kiminde öğretmen olan Atilla Bey'in tek mağduru sabah programları değil.

Yıllar önce İlker Yasin'in sunduğu futbol programına bağlanmış ve Fenerbahçe'nin maçtan çekilmesine neden olan, teknik direktör Otto Bariç'e atılan taşın kendisi tarafından fırlatıldığını iddia etmişti. Gerçek eylemci ise programı arayarak suçunu itiraf etmişti. Programın tanıtımlarında 'Flaş… Bariç'e taş atan fanatik az sonra canlı yayında' ifadesi kullanılmıştı.

"KEBAN BARAJI GİBİYİM TALİBİM"

Atilla Nuran'ın son kurbanı ise Zuhal Topal oldu. Programda 4 aydır talibi olmayan bir kadına izdivaç teklif eden Nuran, kurduğu cümlelerle ekran başındakileri şaşkına çevirdi. Nimet Hanım'a; "Benden çok hoşlanacaksın, elektrik alacaksın Keban barajı gibiyim" demişti. Zuhal Topal; "Sana böyle bir talip geleceğini hissetmiştim Nimet" cümlesiyle 'hissi kablel vuku yeteneğini' göstermek istemiş, Zeki Kayahan Coşkun ve ekibinin şakasına maruz kaldığını anlamamıştı.

Boksör olduğunu sonradan öğrendiği eşine ithaf ettiği şiirle Posta gazetesinin amatör şairler bölümünde de yer alan Nuran televizyoncuların, gazetecilerin korkulu rüyası haline geldi. 2006 yılında Samsun'da bir rahibi bıçaklayan ancak ceza-i ehliyeti olmadığı için serbest bırakılan Nuran, şimdilerde yalnızca sabotajlarıyla gazetelerde yer alıyor.

MEDYA MAYMUNU

Kendisini 'medya maymunu' olarak ifade eden Atilla Nuran, Zeki Kayahan Coşkun'un "Biz delileri severiz" lafı üzerine "Allah razı olsun, demek ki kan çekiyor" cümlesiyle dinleyicileri gülme krizine sokmuştu.

YENİ VUKUATLARI MERAKLA BEKLENİYOR

Canlı yayınların “güvenlik zaaflarını” ortaya çıkarmayı, sunucuların ve stüdyoda bulunanların nasıl her telefon bağlantısına kolayca inandıklarını belgelemeyi kendine iş edinen Nuran'ın yeni vukuatları takipçileri tarafından merakla bekleniyor!