BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

3 yaşında topuklu ve makyajlı

Seren Serengil'i annesi can evinden vurdu. İzdivaç'ta koca arayan sanatçı kim? İşte magazin turu

Abone ol

Kavgalı olduğu ünlülerle annesi Nevin Serengil'in yakınlaşması Seren Serengil'i çıldırttı.

'Tüpü patlasa da kurtulsak' dediği için 15 yıldır konuşmadığı Gülben Ergen'le hâlâ küs olan Serengil'in ikinci kavgalı olduğu isim de Yeşim Salkım.

Hakan Uzan ile evliliği sırasında şaibeli ödül skandalıyla gündeme oturan Salkım'ın, Hilal Cebeci ve Cansever'in ödül almasında etkili olduğu ortaya çıkmıştı. Cansever'e verilen ödülün gerçek sahibinin ise Seren Serengil olduğu iddia edilmişti. O dönemde Serengil, "Eğer Yeşim Salkım yayına bağlansa onu öldürebilirim" demişti.

Seren Serengil'in annesi Nevin Hanım ilk önce Gülben Ergen'in jüri olduğu Pop Star Yarışması'nı izlemeye gitmişti. Şimdi de Yeşim Salkım'la "Yaş 15" isimli yarışma programında jüri koltuğunu paylaşacak. Serengil’in, annesine sinir olduğu ve stresli günler geçirdiği iddia edildi. (Okan Işık/Bugün)

Teoman sıkı markaja alındı

[PAGE]


Gecelerin rock'çısı Teoman, önceki gece ünlülerin yeni gözdesi Asmalımescit'teydi.

Sabaha karşı 04.00'te eğlendiği mekandan çıkan Teoman, nöbetteki gazetecileri görünce şaşırdı. Rock'çı önünde barikat oluşturan basın ordusunu geçmekte zorlandı.

Naz Elmas intikam alacak

[PAGE]




Naz Elmas’ın başrolünü üstlendiği ve ekim ayında atv’de yayınlanacak ‘Nefes’ dizisinin çekimleri dün başladı.

Ümmü Burhan’ın yönettiği dizi, annesinden babasının intikamını almaya ant içmiş bir çellistin hikayesini anlatıyor.

İlk çekimleri Abud Yalısı’nda yapılan dizide, çellosuyla sık sık konçertolar çalacak olan Naz Elmas güzelliğiyle erkeklerin başını döndüreçek. Dizide Jülide Kural, Uğur Polat ve Çolpan İlhan da oynuyor.



Minik Suri topuklu giyiyor!

[PAGE]



Hollywood'un gözde çiftlerinden Katie Holmes ve Tom Cruise'un üç yaşındaki kızları Suri yaşına uygun davranmıyor! Üç yaşında olmasına rağmen giydiği topuklu ayakkabılarla dikkat çeken minik Suri, annesi gibi makyaj da yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde pembe rujuyla objektiflere yakalanan Suri'nin bu hali uzmanlar tarafından eleştirildi. Suri'nin yaşına uygun davranması için ailesi tarafından yönlendirilmesi gerektiğini düşünen uzmanlar, İngiliz Daily Mail gazetesine konuyla ilgili şunları söyledi: "Büyüklere özenmesi normal ama davranışlarını kısıtlamak gerek."


Popçunun sahnesi çöktü!

[PAGE]



Genç popçu Faruk K, bayramın son günü verdiği konserde facianın eşiğinden döndü. Seyircilerin ortasına kurulan ‘portatif’ sahne; Faruk’un üçüncü şarkısında çöktü.

Genç popçu; yan yana dizilen masaların üzerine halı serilerek hazırlanan sahnenin çökmesine rağmen konserine devam etti.




'Kuşumu görmek ister misin?' deyince

[PAGE]

Huri Sapan 'İzdivaç' programında eş aradı

Zuhal Topal'ın 'İzdivaç' adlı programına konuk olan Türk Halk Müziği sanatçısı Huri Sapan, izleyenleri şaşırttı. Sapan, programda kendisine bir eş arayan İsmail Bey'in taliplisi olarak canlı yayına katıldı. Bir türkü ile stüdyoya giren Huri Sapan'ın önce konuk sanatçı olduğu sanıldı.

Ancak, Sapan, 10 yıldır yalnız yaşadığını ve İsmail Bey'e talip olduğunu belirtti. Ünlü türkücüyü senelerdir dinlediğini ve konserlerine gittiğini söyleyen İsmail Bey ise hayranı olduğu birisinin kendisine talip olmasına çok şaşırdığını belirtti.

İsmail Bey, Sapan'a "Hayatı gerçeklerle yüzleşerek mi yoksa sinema tadında mı yaşarsın? Hayatınız bir roman olsa ne olurdu?" gibi sorular da yöneltti. Son soru ise şok etkisi yarattı. 'Çapkın' isimli kuşunu stüdyoya getiren İsmail Bey, "Kuşumu görmek ister misiniz?" deyince stüdyodaki herkes kahkahalara boğuldu.



Julia'yı Hindistan'da 350 kişi koruyor

[PAGE]



Oscarlı ünlü aktris Julia Roberts, ‘Ye, Dua Et ve Sev’ adlı yeni filminin çekimleri için bir süredir Hindistan’da bulunuyor.

Yeni Delhi yakınlarındaki yoga merkezi HariMandir Ashram’ın sahibi Swami Dharmdev ile poz veren Julia Roberts, filmin çekimlerini gerçek tapınaklarda yapıyor.

Çekimlerin yapıldığı tapınaklar ibadete kapandığı için köylülerin tepkisini çeken Roberts’ı tam 350 kişilik bir koruma ordusu koruyor.



Armağan Çağlayan’ın babasınn cenazesinde olmayan sanatçı kimdi?

[PAGE]



Armağan Çağlayan’ın babasının cenazesinde Gülben Ergen ve Bülent Ersoy bulunurken, Ebru Gündeş yoktu.


Popstar yarışmalarının sivri dilli ünlü jürisi Armağan Çağlayan'ın babası Fikret Çağlayan vefat etti.

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesinde yaşayan Fikret Çağlayan, bir süredir alzheimer ve parkinson hastalığından tedavi görüyordu.

Fikret Çağlayan'ın cenazesi Hereke Merkez Camii'nre kılınan namazın ardından toprağa verildi. Armağan Çağlayan ve kız kardeşi Elif Başlı, bir an olsun tabutun başından ayrılmazken, taziyeleri kabul etti. Ünlü sanatçı Gülben Ergen ve yapımcı Osman Tan Erkır da Hereke'ye gelerek Çağlayan'ı acılı gününde yalnız bırakmadı. Gülben Ergen'e sarılan Çağlayan, gözyaşlarına engel olamadı. Cuma namazının kılındığı sırada beyaz bir kıyafetle gelen ünlü sanatçı Bülent Ersoy da Armağan Çağlayan'a başsağlığı diledikten sonra tabutun başında uzun süre dua etti. Cenazeye Ebru Gündeş de bir çelenk gönderdi

Gülben ve Avşar'ın reklam oyunu

[PAGE]

Karşılıklı atışmalar, meğer reklammış! Hülya Avşar, Habertürk'teki ilk programına Gülben Ergen'i çağırdı.

Hülya Avşar, Gülben Ergen'in 3 aylık ikizleri Ares ile Güneyi ziyaret etmiş, birer cumhuriyet altını takmıştı. Gülben Ergen, ziyaretle ilgili "aranız düzeliyor galiba" sorusuna "Belli olmaz, kaşınırsa yine kaşırız" cevabını vermişti.

Avşar'dan da cevap gecikmemiş ve "Valla fena olmaz, sırtım kaşınıyor bu aralar" ifadelerini kullanmıştı. İkilinin eski kavgalı günlerine döneceği düşünülürken, atışmaların reklam olduğu anlaşıldı.

Posta gazetesinin haberine göre; Habertürk'te program yapmaya hazırlanan Hülya Avşar, ilk konuk olarak Gülben Ergen'i çağırdı.