BIST 9.556
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.490,17
HABER /  MAGAZİN

Ferdi Tayfur çocukları beşledi

Ferdi Tayfur’dan şaşırtan açıklamalar. Beraber olduğu kadın sayısı meğer üç değilmiş. Sürpriz bununla sınırlı değil.

Abone ol

1'i nikahlı 3 kadından 4 çocuğu olan Ferdi Tayfur, Marmaris'te birlikte yaşadığı sevgilisinden 2 yaşında erkek çocuğu olduğunu açıkladı

32 yıllık hayat arkadaşı Necla Nazır'ı terk ettikten sonra Marmaris'te Habibe Ünyani Demir ile yeni bir yaşama başlayan Ferdi Tayfur katıldığı 'Laf Aramızda' programında özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sevgilisinden, 2 yaşında Taha isimli bir oğlu olduğunu açıklayan Tayfur, 'Kendime yeni bir hayat kurdum ve mutluluğu yakaladım. Bebeğimiz bana çok benziyor' diye konuştu.

Nikah kıymadı

Nikahının hala ilk eşi Zeliha Hanım'da olduğuna dikkat çeken Ferdi Tayfur, 'Necla Hanım'a yapmadığım nikahı Habibe Hanım'a da yapmadım. Çünkü benim nikahım Zeliha Hanım'da. Ben Adanalıyım ve bizim oralarda bir söz bir kere verilir ve geri adımı yoktur' diye konuştu.

Terk ettiği Necla Nazır'dan bir kızı var

İlk eşi Zeliha Hanım'dan 2, Necla Nazır'dan 1 kız evladı olan Ferdi Tayfur'un yıllar önce kendisinin bile varlığından haberdar olmadığı Timur isimli bir oğlu olduğu ortaya çıkmıştı.

Yıllar sonra oğlu olduğunu öğrenmişti

Henüz 18 yaşındayken Konya'da hemşire adayı bir kızla birlikte olan Ferdi Tayfur yıllar sonra o kızdan oğlu olduğunu öğrenmiş ve oğlunu nüfusuna geçirmişti.