BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.430,54
HABER /  GÜNCEL

Maganda kurşunu bebeği öldürdü

Düğünde rastgele açılan ateş bu kez 4 yaşındaki bir çocuğu öldürdü. 1'i çocuk 2 kişi de yaralandı

Abone ol

Kırşehir’in Çiçekdağı İlçesi’ndeki düğünde bir magandanın rastgele ateş açması sonucu 4 yaşındaki 1 çocuk öldü, 1'i çocuk 2 kişi yaralandı.


Çiçekdağı Fevzi Çakmak Mahallesi’nde aile bahçesindeki düğüne davetlilerden 40 yaşındaki A.K. tabancasını çekerek rastgele ateş etmeye başladı. Namludan çıkan kurşunlar, ailesiyle düğüne Ankara'dan gelen 4 yaşındaki Metehan Durmaz’ın göğsüne, yaşındaki Damla Özçelik’in bacağına ve 36 yaşındaki İdris Arslan’nı ise omuzuna isabet etti.

Hemen Yerköy Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Metehan Durmaz, durumu ağır olduğu için Kırşehir Devlet Hastanesi’nde sevk edildi, ancak yolda yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar Damla Özçelik ve İdris Arslan'ın Yerköy Devlet Hastanesi'nda tedavisinin sürdüğü sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

MAGANDA KURŞUNU ATAN YAKALANDI

Ankara’dan düğün için geldikleri Çiçekdağı’nda oğlu Metehan'in maganda kurşunuyla öldüğünü öğrenen Necla Durmaz, sinir krizleri geçirdi.

Olaydan sonra kaçan maganda A.K., polisin takibi sonucu Yerköy'de yakalandı ve silahının ruhsatlı olmadığı belirtildi. Damat Hasan Kirlioğlu ve babası İbrahim Kirlioğlu da ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü. Dğünün yapıldığı ve Kirlioğlu Ailesi'ne ait çay bahçesi de ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürlendi.