BIST 10.056
DOLAR 32,23
EURO 34,80
ALTIN 2.430,42
HABER /  MAGAZİN

2006nın ünlü bebekleri

People dergisi, magazin basınını en az anne ve babaları kadar ünlü bebekleri derledi.

Abone ol

Hollywood'un en çok kazanan aktörü Tom Cruise ve 'Dawson's Creek' dizisiyle tanınan Katie Holmes'un 18 Nisan'da 'Suri' adlı bir bebekleri dünyaya geldi.
 
Cruise çiftinin Kasım 2006'daki İtalya'daki düğününe de katılan Suri için annesi Katie Holmes, ''O, bizim hayatımızın mucizesi'' dedi.
    
Klum - Seal aileyi büyütmeyi planlıyor

Top model Heidi Klum, şarkıcı Seal ile tanıştığında bir çocuk annesiydi. Çiftin evliliğinin ardından önce Henry dünyaya geldi. Son olarak 2006 yılında aileye Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel katıldı.
 
Seal ile Heidi Klum, aileyi daha da büyütmeyi planlıyor. Klum, ''Üç sağlıklı çocuğu olan bir aileyiz. Bu bizim Seal ile herzaman istediğimiz şeydi. Yani, bir ev dolusu çocuk kahkahası...'' dedi.
 
Angelina Jolie ile Brad Pitt de 28 Mayıs'ta 'Shiloh Nouvel' adlı bir kızçocuk sahibi oldu. Afrika ülkelerinden Namibya'da dünyaya gelen bebek, ilk pozunu People dergisine verdi. Shiloh, anne ve babasıyla birlikte balmumu heykel müzesinde de yerini aldı.
    
Oyuncu Brooke Shields de bu yıl ikinci bebeğini kucağına aldı. Grier, 18 Nisan'da dünyaya geldi. İlk hamileliği sonrası depresyona girdiğini açıklayan 41 yaşındaki yıldız, bu kez aynı sorunu yaşamadı.
    
İki çocuk annesi Madonna ise bu yıl ailesini büyütmek için 15 aylık David Banda adlı Malawili bir çocuğu evlat edindi. 
 
2007'de prosedürü tamamlanması beklenen evlat edinme işlemi hakkında şüphesi bulunmayan Madonna,  ''O çok eğlenceli bir çocuk'' dedi.
 
Gwyneth Paltrow'un Moses'ı

Gwyneth Paltrow da bu yıl ikinci çocuğuna sahip oldu.Nisan ayında doğan Moses, ismini babası Chris Martin'in solisti olduğu Coldplay grubunun bir şarkısından aldı.
 
Şarkıcı ve modacı Gwen Stefani de 26 Mayıs'ta ilk çocuğunu dünyaya getirdi. Kingston James McGregor ismini taşıyan bebek ile annesi hiç ayrılmıyor.
Stefani, bebeği için, ''O olmadan işe gitmiyorum. Herşeyi eğlenceli kılıyor'' dedi.