BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

2 aylık eşini kazada kaybetti

Söğütlü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında henüz 2 aylık evli olan çifti ölüm ayırdı.

Abone ol

Sakarya’nın Söğütlü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Henüz 2 aylık evli olan genç, kazada kaybettiği eşinin başında gözyaşlarına boğuldu.

Adapazarı- Karasu yolu Söğütlü sapağında bulunan bir petrol istasyonunda, İstanbul’a gitmek için araç bekleyen aileye kamyonet çarptı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 54 D 3578 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otobüs bekleyen Küçük ailesinin arasına daldı. Kazada iki ay önce evlenen Tuğba İlhan Küçük (25) ve kız kardeşi Zeynep Küçük (23) olay yerinde hayatını kaybetti, Ali Küçük ve Hava Küçük de yaralandı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yavuz İlhan, 2 ay önce evlendiği eşinin cenazesi başında gözyaşı döktü. İlhan, tepkisini şöyle dile getirdi: "Buraya nasıl geldin çarptın abi ya, nasıl geldin. İçtin mi, sarhoş musun? Buradan üzerimize nasıl geldin ya. Bu kadar ucuz mu, bu kadar basit mi abi ya? Üç tane can gidiyor şu an ya. Ben daha yeni evlendim. Yeni düğün yaptım, 2 ay olmadı ya. Araba nasıl geliyor, çıkıyor insanların üzerine ya. Biz otobüsle eşimle İstanbul'a gitmek için bekliyorduk kayınvalidemle, baldızım annem burada bekliyorduk işte.”

Olay yerine gelen güvenlik güçleri kamyonet sürücüsünü gözaltına alındı. Kazada ölen 2 kişinin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı.