BIST 9.753
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.435,30
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

17 STK'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla başlatılan bağış kampanyasına, 17 sivil toplum kuruluşu (STK) destek verdi.

Abone ol

AK Parti Ankara İl Başkanlığınca "Sen de destek ol" sloganıyla geçen hafta başlatılan bağış kampanyasına destekler devam ediyor. 

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın başlattığı kampanyaya ilçe teşkilatları ve STK'ların desteği devam ediyor. AK Parti'nin sosyal medya hesaplarından '#SendeDestekOl' etiketiyle yapılan paylaşımla başlayan kampanyaya, aralarında Çorumlular Federasyonu, TÜGVA, Ensar Vakfı, İmam Hatipliler Platformu'nun bulunduğu 14 sivil toplum kuruluşu bağış yaptı.

İLKDER Başkanı Özden Sönmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için bu kampanyaya katıldıklarını belirtti. Ardından STK üyeleri banka şubesine girerek bağışta bulundu.

İlke İlim Kültür ve Dayanışma Derneği (İLKDER) Başkanı Özden Sönmez, grup adına yaptığı açıklamada, aralarında kadınlar için faaliyet gösteren STK'ların da bulunduğu 17 kuruluşun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini sunduğunu, bu desteğin 24 Haziran'a kadar süreceğini söyledi.

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör ise kampanyaya ilginin yüksek olduğunu, ilerleyen günlerde de STK'ların bağışta bulunmaya devam edeceğini belirtti. 

Bağışta bulunan STK'lar arasında İlim Yayma Cemiyeti, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Ensar Vakfı, Türkiye Gençlik Vakfı, İmam Hatip Okulları Platformu, Hayrat Vakfı, Özel Halk Otobüsleri Odası, Ankara Özel Servisçiler Odası da bulunuyor.