BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu medyaya kızdı! Meral Hanım Temel Bey, Doğu Bey...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, muhalefet partilerine kısıtlı bir şekilde yer veren medyaya eleştiriler yöneltti ve "Meral Hanım, Temel Bey, Doğu Bey yok mu? Onları niye göstermiyorlar? Adalet bu mu?" diye sordu. Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş hakkında bir yorumda bulunmadı.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Burada konuşan Kılıçdaroğlu tv kanallarında özellikle Erdoğan ve İnce dışındaki adaylara yer vermeyen medyaya sitem etti. Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

Bu ülkede beraber huzur içinde yaşayacaksak hepimizin sorumluluğu var. Millet İttifakı’nın kurulmasının amacı çocuklarımıza güzel yarınlar bırakmaktır. Hep beraber başarıyı yakalamak zorundayız. Bunun için mücadele ederken kimlik farkını, yaşam farkını asla sorgulamayacağız.
Demokrasimize sahip çıkacağız. Her kim haksızlığa uğradıysa bunu dile getirmenin yolu demokrasidir. Şu anda Türkiye’de hiç kimsenin can ve mal güvenliği yoktur. Yargı talimatı Saray’dan alıyorsa, başka bir yerden alıyorsa o zaman hiç kimsenin can ve mal güvenliği yoktur.

LÜTFEN BU RAKAMLARI NOT ALIN: Size bir rakam vereceğim sayın STK başkanları, lütfen bu rakamları not alın. 1923 – 2002’de bütün bu hükümetlerin harcadığı para 713 milyar dolar. 2003-2017 son 14 yılda harcanan para ise 2 trilyon 94 milyar dolardır. Asla inkar edemeyecekleri rakamları vatandaşın önüne koyduk. Bu para eğer bu ülkenin kalkınması ve büyümesi için harcansaydı ülkede fabrika koyacak yer kalmazdı. Nerede bu iki trilyon dolarlık para.

İNCE 81 MİLYONUN CUMHURBAŞKANI OLACAK: Muharrem İnce 81 milyonun Allah’ın izniyle cumhurbaşkanı olacak. Bursa Türkiye’nin en önemli kentlerinden biridir. Başkentlik yapmıştır. Demokrasiye sonuna kadar sahip çıkmalıdır. Bu düzenden kim memnun. Bir tek rantiye sınıfı. Bol miktarda parası var borç verir geri alır. Ne kadar borç verdiler? Son 16 yılda dışarı ödenen faiz, 151 milyar 34 milyon dolar. Vatandaş vergi ödedi aldılar parayı oraya faiz olarak ödediler. Yaka tefeciye kaptırılmış vaziyette. Mart 2018 yılında 687 milyar 124 milyon lira içeride rantiyecilere ödediler.

MEDYA HALKIN DİLİ VE KULAĞIDIR: Medya halkın dili kulağı ve sözüdür. Eğer medya güç tarafından kontrol ediliyorsa halk doğru bilgilendirilmez. Medyanın yüzde 90’ı şu anda hükümet tarafından kontrol ediliyor. Şu anda sayın İnce’ye 2 saat —3 saat, diğer adayları göstermiyorlar. Meral Hanım yok mu, Temel Bey yok mu, Doğu Bey yok mu? Onları niye göstermiyorlar? Adalet mi bu? Eşit şartlarda yarışılmaz mı? Sonra da bizim ülkemizde demokrasi var diyeceksiniz. Bütün baskılara karşın 25 Haziran’da güzel bir Türkiye’ye uyanacağız.