BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.310,22
HABER /  GÜNCEL

16 kişiyi öldürmüştü! 25 yıl sonra yakalandı

ŞANLIURFA'nın Viranşehir ilçesinde 16 kişinin öldüğü ve 4 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın şüphelisi Ahmet Kara, 25 yıl sonra jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı ve hapsi boyladı.

Abone ol

ŞANLIURFA'nın Viranşehir ilçesinde 16 kişinin öldüğü ve 4 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın şüphelisi Ahmet Kara, 25 yıl sonra jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.

16 KİŞİ ÖLDÜ 4 KİŞİ YARALANDI : Viranşehir'in Arısu mahallesinde 13 Temmuz 1992 tarihinde mera arazisi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada evleri kurşunlanıp ardından üzerlerine yağ dökülerek yakılan 16 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

25 YIL SONRA YAKALANDI : Olayın firari şüphelilerini yakalamak için çalışma başlatan jandarma ekipleri, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan cinayet şüphelisi Ahmet Kara'nın saklandığı yeri belirleyince savcılık kararıyla operasyon düzenledi. Operasyonda cinayet şüphelisi Ahmet Kara, 25 yıl sonra yakalanarak gözaltına aldı.

HAPSİ BOYLADI : İlçe Jandarma Komutanlığında ifadesi alınan ve hakkında 24 yıl hapis cezası verildiği belirlenen Kara, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanıp, cezaevine gönderildi. Jandarma ekiplerinin aynı olayla ilgili firari durumdaki 2 kişiyi yakalama çalışması sürüyor.