BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.394,43
HABER /  GÜNCEL

Metin Külünk nereli eşi kim Kemal Kılıçdaroğlu'ndan davet

Metin Külünk kimdir aslen nereli kaç yaşında? Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada Metin Külünk ve eşini evlerine davet etti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun evine davet ettiği Metin Külünk özel hayatı ve biyografisi.

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından sonra Metin Külünk merak edildi. Tartışma yaratan belgeler sonrasında Metin Külünk, Kılıçdaroğlu'nun evinde arama yapılmasını söylemişti. Kemal Kılıçdaroğlu da bugün Metin Külünk'ü evine davet etti. Gelin hep birlikte Metin Külünk'ün hayatına bakalım.

Metin Külünk, 16.11.1960 tarihinde Rize'nin Güneysu ilçesinde dünyaya geldi. Babasının görevi nedeniyle ilk ve orta öğrenimini sırasıyla Diyarbakır ve İstanbul'da tamamladı. Daha sonra Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Askerlik hizmetini yerine getirmesinin ardından 1984 yılında İnanç Dış Ticaret Hizmetleri Grubunda iş hayatına atıldı. 2001'de yaşanan kriz sonrasında AK Parti'den siyasete atılan Metin Külünk, 2002 – 2006 yılları arasında AK Parti İstanbul İl Teşkilatında çeşitli görevleri yürütmüştür.

2011 YILINDA MİLLETVEKİLİ OLDU: 2011 yılında İstanbul 1. Bölgeden AK Parti Milletvekili olarak seçilmiştir. 24-25-26. Dönem İstanbul Milletvekili olarak görevi devam ediyor. 

METİN KÜLÜNK'ÜN EŞİ SEMRA KÜLÜNK KİMDİR? Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkalamalarından sonra Metin Külünk'ün eşi Semra Külünk de merak edilmeye başlandı. Semra Külünk ve Metin Külünk'ün Tuğba isimli bir kızı bulunuyor. 

Kılıçdaroğlu canlı yayını izle! Olay Reza Zarrab belgesi ne?