BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,77
ALTIN 2.393,90
HABER /  DÜNYA

1.5 yaşındaki oğlunu doğradı

Ruhsal bunalımdaydı... Büyük oğlunu bakkala ekmak almaya yolladı. Daha sonra eline ekmek bıçağını aldı ve...

Abone ol Samsun'da ruhsal tedavi gören bir kadın, 1.5 yaşındaki oğlunu boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Gaziosmanpaşa Mahallesi Hekimoğlu Ali Paşa Sokak'ta bugün saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda, ruhsal tedavi gören 4 çocuk annesi E.K. (34), evlerinin koridorunda 1.5 yaşındaki oğlu R.K.'nin boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdü.

E. K., işsiz olan eşi 34 yaşındaki M. K.'nin evde bulunmadığı bir sırada büyük oğlunu bakkala ekmek almaya gönderdi. Evin büyük çocuğu O. bakkala gittikten sonra anne E. K., evde 1.5 yaşındaki R.K. ile 3 yaşındaki O. K ile kaldı.

E. K. ekmek bıçağıyla küçük oğlu R.K'nın boğazını kesti. Bu sırada eve dönen O. elleri kanlı annesi ve yerde kanlar içindeki kardeşini görünce çığlık atarak dışarıya kaçtı. Çığlıkları duyup eve koşan komşular, gördükleriylye şoke oldu. İhbar üzerine eve gelen polisler, anne E. K.'yı gözaltına aldı.

E. K.'nin 7 yaşındaki kızı Y.K. ise olay anında okulda olduğu öğrenildi.

Olayın polise haber verilmesi üzerine eve giden polis ekipleri, koridorda 1.5 yaşındaki R.K.'nin cesediyle karşılaştı.

E.K., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 3 katlı bir evin zemin katında 120 YTL kira ödeyerek oturan ailenin geçim sıkıntısı içinde oldukları, E.K.'nin de babası öldükten sonra ruhsal bunalıma girdiği ve uzun süredir tedavi gördüğü öğrenildi.

R.K.'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Annesi gözaltına alınan ve babası da ifadesine başvurulmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 3 yaşındaki O.K.'ye komşuları sahip çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.