BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.400,78
HABER /  GÜNCEL

14'lük kıza tecavüz edip fotoğrafladılar!

Sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kişi tarafından şantaj yapılarak tecavüze uğrayan genç kızın hayatını karartan 4 kişi yakalandı.

Abone ol

Denizli'de 6 ay önce internetten tanıştığı Ü.A'ya geçen zaman içerisinde cinsel istismarda bulunan ve şantaj yapan 4 kişi tutuklandı

Denizli Acıpayam'a bağlı Akalan beldesinde 6 ay önce 14 yaşındaki Ü.A. adlı genç kız, bir sosyal paylaşım sitesinde B.Ö. (15) ile tanışıp arkadaş oldu.

B.Ö. ile bir süre gönül ilişkisi yaşayan Ü.A. daha sonra B.Ö.'nün arkadaşları O.T. (17), E.K. (16) ve A.K. (15) ile de arkadaş oldu. İddiaya göre, altı aydan bu yana dört arkadaş, farklı zamanlarda buluştukları Ü.A.'ya cinsel saldırıda bulundu. Genç kızla birlikte öpüşme anını cep telefonuna kaydeden dört arkadaş, iddiaya göre görüntüleri, internette yayınlamak ve ailesine göstermekle tehdit ettikleri kızla zorla ilişkiye girdi. Durumu öğrenen Ü.A.'nın ailesi savcılığa giderek zanlılardan şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan 4 genç mahkemece tutuklandı.

SMS İLE GELEN CİNAYET İNTİHARLA BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]ÖNCE ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ

Kız arkadaşına gelen cep mesajına kızdı, komşusu Emre Demirtaş ile onun babası Ömer Demirtaş'ı öldürdü. 19 yaşında bir hiç uğruna elini kana bulayan Fatih Düzyurt, cezaevinde de kendi canına kıydı.

Kız arkadaşı Arzu T.'ye telefonla mesaj atıp rahatsız ettiğini öne sürdüğü Emre Demirtaş'ı uyaran Fatih Düzyurt sonuç alamayınca, geçen cuma günü saat 23.30 sıralarında konuşmak için Demirtaş'ın ailesiyle birlikte yaşadığı Sanayi Mahallesi'ndeki evlerine gitti. Evde Emre Demirtaş'la tartışan Fatih Düzyurt, tartışma kavgaya dönünce bitişikte bulunan evine giderek otomatik av tüfeğini alıp geri döndü. Düzyurt, iddiaya göre bu sırada evin bahçesinde bekleyen baba Ömer Demirtaş'ı ateş ederek yaraladı. Baba Demirtaş yaralı halde kaçmaya çalışırken, bu sırada kapıya çıkan ve babasının yaralandığını gören Emre Demirtaş, Düzyurt'un üzerine doğru hamle yaptı. Ancak elindeki tüfekle ateş eden Fatih Düzyurt, Emre Demirtaş'ı da göğsünden vurdu.

İKİSİ DE ÖLDÜ

Haber verilmesi üzerine gelen ambulansla hemen Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan Emre Demirtaş ile Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan baba Ömer Demirtaş doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden kaçtıktan sonra polis tarafından yakalanan Fatih Düzyurt ifadesinde, "Emre sürekli kız arkadaşımı rahatsız ediyordu. Uyarılarıma aldırmadı, çıkan tartışma sonucu babasını ve Emre'yi av tüfeği ile yaraladım. Olayın böyle olmasını istemezdim" dedi.

YATAK ÖRTÜSÜYLE KENDİNİ ASTI

Sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanan Fatih Düzyurt, Delice Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Olayın etkisiyle bunalıma girdiği belirtilen Fatih Düzyurt'un, cezaevi koğuşunda ranza demirine bağladığı yatak örtüsüne kendini asarak intihar ettiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor 

 

HAMİLE EŞİNİ ÖYLE BİR SEBEPTEN DÖVDÜ Kİ...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

HEM ALDATILDI HEM DAYAK YEDİ

Kocasını sevgilisiyle telefonda yakalayan hamile kadın dayak yedi. Yere düşen Ö.K. eşinin akrabaları tarafından hastaneye getirildi

2 aylık hamile Ö.K., eşini sevgisiyle telefonla konuşurken yakaladı. Çift bu yüzden tartışmaya başladı. Bu sırada kocası A.K. tarafından tartaklanan Ö.K. yere düştü. Yerde acı içinde kıvranmaya başlayan Ö.K. eşinin akrabaları tarafından Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne getirildi.

Hastanede hamile kadını muayene eden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Doktor Ertan Karapınar, Ö.K.'nin eşi tarafından dövülmüş olabileceği iddiasıyla polise haber verdi. Eşinden dayak yediği öne sürülen Ö.K. de fenalık geçirdi. Genç kadını sakinleştirmek için yakınları uzun süre uğraştı. Genç kadın daha sonra hastaneye çağırılan polisler tarafından Bartın Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Hamile kadının bebeğinde bir problem olmadığı belirtildi. Hamile kadın Ö.K.'nin ifadesi doğrultusunda polis, olayın aydınlatılması için inceleme başlattı. 

TÜRK GENÇ İNGİLTERE'DE DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

TÜRK GENCİ DEHŞET SAÇTI

İngiltere'nin Oxfordshire kentinde cinnet geçiren 21 yaşındaki bir Türk vatandaşının, yeni evlendiği eşi ve kayınvalidesini bıçaklayarak öldürdüğü, 19 yaşındaki kimliği belirsiz bir genç kızı da ağır yaraladığı bildirildi.

Ülkenin Oxfordshire kentinin Thame bölgesi,Ireton Court adresinde Pazar günü meydana gelen olayda, 21 yaşındaki bir Türk vatandaşı, iki ay önce evlendiği 28 yaşındaki İngiliz eşi Mihaela ile 46 yaşındaki kayınvalidesi Julie Şahin ve 19 yaşındaki kimliği belirsiz başka bir kadını bıçaklayarak ağır yaraladı.

Anne ve kızının çığlıkları üzerine komşuları polisi ve ambulansı arayarak yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ve ilk yardım ekipleri, kalbinden ve boğazından aldığı derin bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde kalan anne ve iki çocuk annesi kızını tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı.

Bu sırada hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki genç kızın durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiğini bildiridli.

KUCAĞINDA BEBEK, ELİNDE KANLI BIÇAK

Olaydan yaklaşık 40 dakika sonra kent merkezinde elinde bıçak ve kucağında küçük bir çocukla görülen cinayet zanlısının, polis tarafından gözaltına alındığı ve sorgusunun devam ettiği kaydedildi.

Gözaltına alınan Türk vatandaşı cinayet zanlısının kucağındaki bebeğin, yeni evlendiği eşinin önceki evliliğinden olan iki çocuğundan biri olduğunu tahmin ediliyor. 

KURBAN ERKEKSE TÖRE İŞLEMEZ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

AKRABASI TECAVÜZ ETTİ, BAŞKASINI ÖLDÜRDÜLER

Ağrı, Tutak'ta yaşayan G.B., 5 yıl önce, akrabası E.B.'den hamile kaldı. Ancak, G.B., kendisine İsmet K.'nin tecavüz ettiğini öne sürdü.

Aile olayın aslını bilmesine karşın, aile içi ilişkiyi saklamak ve namuslarını temizlemek için İsmet K.'nin öldürülmesine karar verdi. Aile meclisi kararıyla, G.B.'nin ağabeyi Abdullah B. ve küçük kardeşi Ercan B, inşaat işçisi İsmet K.'yi öldürmek için İstanbul'a gönderildi. 18 yaşından küçük Ercan B. İsmet K.'yi, 7 el ateş ederek öldürdü. Ercan B. kaçarken, ağabey Abdullah B. yakalandı. Yargılama sırasında, G.B.'nin akrabası E.B.'den hamile kaldığı Adli Tıp Kurumu raporuyla ortaya çıktı. Sanıklardan Ercan B., bulunamayınca dosyası ayrıldı.

SON KARAR YENİ ADLİ YILDA

Yargıtay 1'inci Ceza Dairesi temyizde Bakırköy 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nin "Töre kadına uygulanır" kararını bozdu. Kararda, törenin yalnızca kadınlara değil, erkeklere de uygulanabileceğine vurgu yapıldı. Daire'nin bu kararına Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. Böylece dosya YCGK gündemine taşındı. Kurbanı kadın yerine erkek olan bu olayın "töre cinayeti" olup olmadığı konusunda son kararı yeni adli yılda YCGK verecek. 

O CİNAYET İÇİN GELEN ŞOK MEKTUP

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]
ENGİN TEMEL CİNAYETİNDE YENİ İPUÇLARI

Bar işletmecisi Engin Temel'in öldürülmesiyle ilgili olarak, Ümraniye Cezaevi'nde hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından yatan iki tutuklunun savcılığa gönderdiği mektupta önemli ipuçları bulunduğu öne sürüldü.

GAY müşterilerinmekânı olarak bilinen Love Bar'ın işletmecisi Engin Temel, 9 Aralık 2008 günü saat 06.00'da Şişli'deki dairesinin önünde başından ve göğsünden vurularak öldürüldü. 24 yaşındaki Engin Temel'in bugüne kadar aydınlatılamayan ve birçok soru işaretiyle dolu cinayetinde önemli bir gelişme yaşandı.

İKİ MAHKÛM YOLLADI
Habertük'ün haberine göre soruşturmayı yürüten savcılığa, İstanbul Ümraniye Cezaevi'ndeki 2 tutukludan 2 ayrı mektup geldi. Hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlardan tutuklu bulundukları belirlenen tutukluların gönderdiğimektuplar üzerine, savcılık ve polis soruşturmayı derinleştirdi. Savcılık, 2 tutuklunun ifadelerinin alınmasını istedi. Daha önce Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'ndan alınan 5 bin telefon kaydı incelenmiş, ama bir delil elde edilememişti.

KATİLLER OLABİLİR Mİ?
Polis,mahkûmlardan gelen 2mektup üzerine, elindeki en önemli deliller olan kamera kayıtlarını yeniden incelemeye aldı. Kamera kayıtlarındaki 2 katil zanlısının, cezaevindenmektup gönderen 2 tutuklu ile aynı kişiler olup olmadığı inceleniyor. Polis, soruşturma kapsamında Engin Temel'le ilişkisi olan dansöz Didem, şarkıcı Fatih Ürek, işadamıMehmet Kutman, eskimanken Zeynep Tokuş, Alp Nuhoğlu, Sevda Demirel, Arto veMedyumMemiş gibi bazı tanınmış isimlerin de ifadelerini almıştı.

EVİNDE ÇIKAN YANGINDA ÖLDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

YAŞLI ADAM ALEVLERDEN KAÇAMADI

Kütahya'da sobadan çıkan kıvılcım tek katlı evde yangına neden oldu. Evde bulunan 91 yaşındaki Rıza Erol yanarak öldü.

Olay, Osmangazi Mahallesi Dut Sokak'ta saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Yalnız yaşayan Rıza Erol'un oturduğu tek katlı evde sobadan sıçrayan kıvılcımların neden olduğu belirtilen yangını görenler, durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Sevk edilen polis ekipleri kapıyı kırıp komşularının içeride olduğunu belirttiği Rıza Erol'u kurtarmak istedi. Ekipler alevler ve yoğun duman nedeniyle içeriye giremeyip itfaiye ekiplerinin gelmesini bekledi.

Kısa sürede gelen Kütahya Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. İçeriye giren itfaiye ekipleri yoğun duman nedeniyle evde Rıza Erol'u bulamadı. Komşuları, evde kimseyi bulamadıklarını söyleyen itfaiye ekiplerine Rıza Erol'un yaşlı olması nedeniyle yürüme zorluğu çektiğini ve kendi başına dışarı çıkmasının mümkün olmayacağını belirtmeleri üzerine yeniden gaz maskesi takıp içeriye giren itfaiyeciler Erol'un yanmış cesedini buldu. Rıza Erol'un cesedi otopsi için Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

DRAMIN ALTINDAN ÇIKAN TUHAF HİKAYE

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]
GENÇ KADININ ACI DRAMI

Mersin'de, 8 aylık kız çocuğu sahibi 19 yaşındaki Zahide Güncagül'ün birlikte yaşadığı Rasim Yıldız tarafından bıçaklanarak öldürülmesinin ardından şaşkınlık yaratan bir dram çıktı.

3 gün önce Güncagül'ün bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin soruşturma sürerken, genç kadının annesi ve kardeşleri, cinayetin işlendiği eve ilk kez geldi. Kapı kilitli olduğu için açık kalan pencereden eve bakan ve kan izlerini görünce fenalık geçiren genç kadının annesi Ayşe Polat (51) feryat etti.

Pencereden bakarken, "Kızım Zahide, ben geldim, aç kapıyı", "Zahidem, kalk ben geldim. Annen geldi. Kalk kuzum kalk", "Yavrum sana nasıl kıydılar?" şeklinde ağıtlar yakan Polat, yaşadığı acıya daha fazla dayanamadı ve evin önünde bayıldı.

Bunun üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahale ettiği gözü yaşlı kadın, diğer çocuklarıyla birlikte uzun süre evin önünde bekleyerek, evdeki özel eşyaları almak istedi. Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğüne başvuran aile, önümüzdeki günlerde anahtarın kendilerine teslim edilebileceğinin belirtilmesi üzerine yeniden Osmaniye'ye döndü.

EŞİNDEN BOŞANIP BALDIZI İLE BİRLİKTE
YAŞAMAYA BAŞLADI

Zahide Güncagül'ün öldürülmesinin ardından yürek burkan bir dram ortaya çıktı. Cinayeti işleyen Rasim Yıldız'ın, Zahide Güncagül'ün ablası Züleyha Mutlu'nun (33) eski eşi olduğu öğrenildi.

1995 yılında 2 yıllık nişanlılık döneminin ardından evlenen Züleyha Mutlu ve Rasim Yıldız, memleketleri Osmaniye'den ayrılıp, Denizli'ye yerleşti.

İddialara göre, 8 yıllık evliliği süresince eşinden sık sık şiddet gören Züleyha Mutlu'nun, son olarak 2003 yılında aldığı bir yumruk darbesiyle kaşı açıldı ve yarası 4 dikiş atılarak kapatıldı. Bu olayın ardından Züleyha Mutlu evliliklerini bitirme kararı aldı ve çift boşandı.

Bu süre içerisinde henüz 16 yaşında olan Zahide Güncagül de, Bilal ismindeki biriyle evlendi. Ancak evliliğinde ablası gibi şiddet gördüğü öne sürülen genç kadın evi terk etti. Bir süre annesiyle Osmaniye'de yaşayan Zahide Güncagül daha sonra Mersin'de yaşayan ağabeyinin yanına geldi. Burada aynı zamanda yengesinin ağabeyi ve eski eniştesi olan Rasim Yıldız ile yakınlaşan Zahide, geçen yıl kaçarak birlikte yaşamaya başladı. Bu süre içerisinde Zahide Güncagül hamile kalırken, Rasim Yıldız ise hırsızlık suçlamasıyla tutuklandı.

Öldürüldüğü Halkkent Mahallesi'ndeki evde yaşamaya başlayan Zahide Güncagül, 8 ay önce doğum yaptı ve geçen ay Rasim Yıldız'ın cezaevinden çıkmasıyla hayata yeniden tutunmaya başladı.

Ancak Yıldız, cezaevindeyken kendisini aldattığını öne sürdüğü genç kadınla tartışmaya başladı. Aldatılma iddiası nedeniyle çıktığı iddia edilen son tartışmada ise Zahide Güncagül birlikte yaşadığı Rasim Yıldız'ın 29 bıçak darbesiyle öldürüldü.

-KAYIP TORUNUNUN PEŞİNDE-

Acılı anne Ayşe Polat, cinayetin işlendiği evin önünde sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra yaptığı açıklamada, kızının ilk evliliğinden kaçarak, bu eve sığındığını ancak bu ilişkinin onun sonunu getirdiğini söyledi.

Oğlu İsmail'in katil zanlısı Rasim Yıldız'ın kardeşi ile evlenip boşandığını, cinayetin de intikam amacıyla gerçekleştirildiği öne süren Polat, şu an 8 aylık torunu Gülseren'in kayıp olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Rasim'in kızımı öldürdükten sonra bebeği alarak kardeşi E.Y'ye verdiği yönünde bilgi aldık. Kızımı işbirliği yaparak öldürdüler. Torunu mu da yine işbirliğiyle kaçırdılar. Bir insan böyle bir cinayet işleyemez. Bir kasap bile kızıma yapılan işkenceyi, koyuna yapmaz. Benim şu an en büyük hayalim torunuma kavuşmak. Benim çocuğumun gözü açık, çocuğuna doymadan gitti. Devlet büyüklerine ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum, benim sesimi duysun. Başka analar benim gibi ağlamasın, başka canlar yanmasın. Ciğerim yanıyor. 4-5 yıl sonra kızımın katili hapisten çıkar ama benim yavrum toprağın altından nasıl çıkacak? Torunumun bulunup, bana teslim edilmesini istiyorum. Benim çocuğumun tek yadigarı o. Benim kızım Zahide gibi başka kızların canı yanmasın, devlet büyüklerim bu tür olaylara bir çare bulsun."

-"KENDİ ELİMLE ÇOCUĞUMU BU EVE GETİRDİM"-

Ramazan ayı içerisinde kızının kendisine sığındığını ifade eden Polat, şunları kaydetti: "Kızım Ramazan'da bana geldi, 3-4 gün bizde kaldı. Huzurunun olmadığını, sürekli dayak yediğini anlattı. 'Bir süre daha idare et' diye teselli etmiştim.

Kalkıp, kendi elimle çocuğumu bu eve getirdim. Eşiyle konuştum, 'oğlum bak, yaşça sen büyüksün. O küçük cahil' dedim. Tamam deyip, daha idareci davranacağı için söz vermişti. Kızımla da tekrar konuşmuştum ve o bana 'iş bildiğin gibi değil' demişti. Ama ben yardım etmek için geç kaldım."

-OLAYIN GEÇMİŞİ-

Mersin'de 2 Eylül Cuma günü cezaevinden yeni çıktığı belirtilen Rasim Yıldız (38), Halkkent Mahallesi'nde nihaksız olarak birlikte yaşadığı Zahide Güncagül (19) ile gece saatlerinde tartışmaya başlamış, tartışmanın büyümesi üzeren Yıldız, 8 aylık kız çocuk annesi Güngagül'ü bıçaklayarak öldürmüş, olayın ardından da bebeği alarak kaçmıştı.

Yapılan çalışmalar sonucunda Yıldız, 8 aylık bebeklerini yakınlarına bırakmak için gittiği Tarsus'ta yakalanmış, Gülseren bebeğin ise Tarsus ilçesi Bahçe Mahallesi'nde oturan katil zanlısının ağabeyi E.Y'ye bırakıldığı, E.Y'nin de ailesini ve Gülseren'i alarak evden ayrıldığı belirlenmişti.

Rasim Yıldız, tutuklanarak cezaevine konulmuştu.