BIST 9.645
DOLAR 32,51
EURO 34,89
ALTIN 2.434,25
HABER /  GÜNCEL

14 yaşındaki kıza aylarca tecavüz etti, pazarladı!

Ankara’dan kaçırıp Adana’ya getirdiği 14 yaşındaki kıza 3 ay boyunca tecavüz eden ve erkeklere pazarlamaya çalışan Bahadır K. yakalandı.

Abone ol

ADANA'da 26 yaşındaki Bahadır K. Ankara’da gördüğü 14 yaşındaki S.Ö.’yü kaçırıp kente getirdikten sonra 3 ay boyunca tecavüz etti, dilendirdi ve erkeklere pazarladı.

Poliste suç kaydı olan Bahadır K. gezmek için gittiği Ankara’da, S.Ö.’yle tanıştı. Ailesini S.Ö.’yü istemeye gönderen Bahadır K. kızın ailesinden olumsuz yanıt aldı. İddiaya göre Bahadır K. kızı kaçırıp Adana’ya getirdi. Aileyi de, “Polise giderseniz kızınız ölür” diye korkuttu ve küçük kıza defalarca tecavüz etti.

Bahadır K.’nın ailesi de küçük kızı dilendirmeye başladı. Bahadır K. bir kaç kez de S.Ö.’yü erkeklere sattı. Kızlarını geri alamayan aile, polise başvurdu. Polis de, S.Ö.’nün kurtarılması için Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bilgi verdi. Harekete geçen polis, Bahadır K.’nın evine baskın yaparak küçük kızı kurtardı. Bahadır K. ile babası A.K. annesi S.K. ve amcası S.K. gözaltına alındı. Bahadır K. ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken, annesi, babası ve amcası serbest bırakıldı.