BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

11. Erguvan Festivali sona erdi

Çatalca Belediyesi 11. Erguvan Festivali muhteşem bir gece ile veda etti. 11. Erguvan Festivali’nin final gecesinde Ferhat Göçer vardı.

Abone ol

Ünlü sanatçı Belediye Başkanı Cem Kara ile birlikte sahneye çıkarak 10. Yıl Marşını canlı olarak seslendirdi. Havai fişek gösterisi eşliğinde söylenen 10. Yıl Marşına festival alanını dolduran binlerce kişi de eşlik etti.

Çatalca Belediyesi 11. Erguvan Festivali’nin sekizinci ve son gecesi Belediye Başkanı Cem Kara’nın Çatalca Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sünnet ettirilen 70 sünnet çocuğu ve aileleri ile toplu fotoğraf çekilmesi ile başladı.

Ardından festival kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasında ve tavla turnuvasında dereceye girenlere Başkan Cem Kara tarafından ödülleri verildi. Cihan Yıldız konseri ile devam eden gecede, Çatalca tarihinin en kalabalık konseri başladı. Sahneye çıkan Ferhat Göçer binlerce kişinin eşliğinde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Çatalca Belediyesi 11. Erguvan Festivali’nde son gece sünnet ettirilen çocuklar ile beraber Başkan Cem Kara’nın topluca fotoğraf çekilmesiyle başladı. Ailelerin teker teker Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkürlerini sunduğu fotoğraf çekiminden sonra, masa tenisi ve tavla turnuvalarında dereceye giren isimlere Çatalca Belediye Başkanı tarafından ödülleri verildi.

Başkan Cem Kara, festivalin son gecesinde 11. Erguvan Festivali’ne destek veren sponsor firmaları ve iş adamlarını da unutmadı. İsimleri okunarak sahneye davet edilen festival sponsorlarına, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından teşekkür plaketleri verildi.

Burada konuşan Başkan Cem Kara; “bazen bana soruyorlar, Başkan belediyeyi büyük borçla aldın. Geçen sene festival düzenledin, önemli günlerde etkinlikler yapıyorsun, 23 Nisan’da büyük bir festival yaptın. Nerden geliyor bu değirmenin suyu, bizim paralarla mı oluyor bunlar. İşte bunlara cevabım yanımda, Çatalca’mıza, festivalimize destek olan, sahip çıkan iş adamları ve firmalardır. Hepsine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bundan sonraki festivallerde de desteklerini bekliyorum” dedi.

Plaket törenin ardından sanatçı Cihan Yıldız sahne aldı. Cihan Yıldız’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara vatandaşlar da eşlik etti. Zaman zaman tribünlere çıkarak konseri izleyen vatandaşların arasına giren Cihan Yıldız, izleyicileri coşturdu. Protokolede gelen sanatçı burada mikrofonu Başkan Cem Kara’ya vererek, şarkıları birlikte söylediler.

Cihan Yıldız’ın ardından havai fişek gösterisi ile birlikte Ferhat Göçer ve Çatalca Belediye sahneye çıktı. Burada Ferhat Göçer ve Başkan Cem Kara 10. Yıl Marşını birlikte söylediler. Başkan Cem Kara ve sanatçı Ferhat Göçer’e festival alanını dolduran binlerce kişiden oluşan kalabalık da eşlik etti. 10. Yıl Marşının ardından Belediye Başkanı Cem Kara tarafından günün anısına Ferhat Göçer’e teşekkür plaketi verildi. Plaketini alan Göçer; “burada büyük bir kalabalık var. Bu benim hayatımda gördüğüm en büyük ve en coşkulu kalabalıklardan birisi. Sağdaki ve soldaki tribünlerin hınca hınç dolu olması ve saha içinin de dopdolu olması, beni gerçekten heyecanlandırıyor” dedi.

Daha sonra Ferhat Göçer’e sevilen şarkılarını festival alanını dolduran binlerce kişi ile birlikte seslendirdi. Görülmeye değer anların yaşandığı konserde izleyicilere hayran kalan Ferhat Göçer, böylesine müthiş bir kalabalığın Başkan Cem Kara’nın eseri olduğunu vurguladı. Konserin ilerleyen saatlerinde ise Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara eşi Nuran Kara’yı dansa kaldırarak Ferhat Göçer’in şarkısı eşliğinde dans ederek izleyicilerin coşkusuna ortak oldu. Çatalca Belediyesi 11. Erguvan Festivali sevilen sanatçı Ferhat Göçer unutulmaz konseri sonrası veda etti.