BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.398,57
HABER /  GÜNCEL

10 kuruşluk oyuncak 3 çocuğu zehirledi

Çocuklar bakkaldan 10 kuruşa Çin malı oyuncak aldılar. Bir süre sonra üçü de rahatsızlandı. Çocuklar az daha ölüyordu.

Abone ol

Kastamonu'da 10 kuruş değerindeki Çin malı oyuncaklarla oynayan 3 çocuk, oyuncağın içindeki sıvıyı merak edip içince zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, merkeze bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ceyhun Demirci (8), İbrahim Kayıkçı (8) ve Veysel Ünal (3) isimli üç küçük çocuk, mahalle bakkalından 10 kuruşa aldıkları ve sıkıştırılınca küçük çaplı patlama oluşturan Çin malı oyuncağın içindeki sıvıyı merak eden üç çocuk paketi açarak sıvıyı içti. Bir süre sonra rahatsızlanan çocuklar, aileleri tarafından Kastamonu Şehit Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ailelerine ve arkadaşlarına korku dolu anlar yaşatan çocuklar vakit kaybedilmeden hastanede tedavi altına alındı. Hastanede ilk müdahaleleri yapılan Ceyhun Demirci, İbrahim Kayıkçı ve Veysel Ünal isimli üç küçük çocuk, daha sonra ileri tedavi ve tetkik için Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Üç ambulansla Ankara'ya sevk edilen çocukların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.