BIST 9.879
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.458,83
HABER /  MEDYA

1 Kasım seçiminin kazananı Yılmaz Özdil!..

Tıvıtıra bi göz atayım dedim, bir de baktım o da ne? Sözcü Gazetesi'nin yazarı Yılmaz Özdil TT listesinde ilk sırada. Millet nasıl övüyor, nasıl pışpışlıyor anlatamam. Süleyman Özışık yazdı:

Abone ol

Tıvıtıra bi göz atayım dedim, bir de baktım o da ne? Sözcü Gazetesi'nin yazarı Yılmaz Özdil TT listesinde ilk sırada. Millet nasıl övüyor, nasıl pışpışlıyor anlatamam.

Sebep?

Sebebi AK Parti'ye oy veren yüzde 50'lik kesime son yazdığı yazıda hakaretler yağdırması.

Yazı yapılacaklar listesiyle başlıyor. Okuyalım:

"Biz mesela…Tiyatroya gideceğiz. Eskisi gibi. Konsere gideceğiz. Her zamanki gibi. Bale seyredeceğiz. Resim sergisi gezeceğiz. Gazete okuyacağız. Kitap okuyacağız. Akıldan yana olacağız. Bilime kulak vereceğiz. Dünyayı takip edeceğiz. Çalışacağız, üreteceğiz. Eğleneceğiz aynı zamanda. Yazları tatile gideceğiz. Yüzeceğiz, güneşleneceğiz. Kızlı-erkekli… Güleceğiz. Saçmalıklarla gırgır geçeceğiz."

Yapılacaklar listesi bununla bitmiyor. Devam ediyor:

"Çocuklarımızı fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür büyüteceğiz, kızlarımızı eşit birey şuuruyla yetiştireceğiz, özgürlük uçuşacak saçlarından, duygularına pranga vurmayacaklar, oğullarımızı badem yapmayacağız, babalarına bile biat etmeyecekler.Önümüz yılbaşı…Umutlarımızı tazeleyeceğiz. Dans edeceğiz.
(Vals yapmaya niyetim var.) Şarkılar söyleyeceğiz. Birer kadeh illa ki parlatacağız.
“Noel baba düzgün adam olsaydı, evlere bacadan girmezdi” diyen arkadaşla aynı partiye oy vermediğimiz için, mutlu olacağız."

Sonra konu AK Parti'ye oy verenlere getiriliyor ve hakaretler başlıyor:

"O ise… Yenilgiden ders almıyor. Hayatından dört sene daha kaybetti, kazandığını sanıyor, seviniyor. Kornaya basarak tur atıyor. Ömrünü çarçur etme diyoruz. Hayır, böyle şahane diyor. Bari çocuklarına yazık etme diyoruz. Sana ne diyor. E, kendi bilir. Teklif var, ısrar yok. Kazanarak kaybettiğini öğrenecek."

Dikkat ederseniz yukarıda saydığı tüm aktiviteleri,  "Hayatımıza müdahale ediyor. Yaşam şeklimizi değiştirdi" dediği diktatörün ülkesinde yapacak! Allah'tan diktatör var yani.

Diktatör yaşam şeklini değiştirmese, anadan üryan aramıza dalacakmış Hafizanallah!

Bence Yılmaz Özdil yazının sonunu iyi bağlayamamış. Şayet bana kızmayacaksa sonunu ben bağlamak istiyorum.

Yazının tamamını okumak için linki tıklayın