BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.510,75
HABER /  MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm-43. bölüm fragmanı

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm nefes kesti izleyin. Kaderimin Yazıldığı Gün 42. bölümde Elif ve Kahraman aşka teslim olur Maksut ise komadadır. Kıymet'in karşısına çıkan kişi ise tüm dengeleri bozar. Kaderimin Yazıldığı Gün 43. bölüm fragmanları

Abone ol

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm dün akşam nefes kesti final sahnesi şok etti son bölüm izleyin. Kaderimin Yazıldığı Gün 42. bölümde Elif ve Kahraman aşkı seçer ve yolları yıllar sonra tekrar keşisir. Kağıt üzerinden hala evli olan çifti ise Defne'nin rahat bırakmaya hiç niyeti yoktur. Elindeki kozları sırayla oynayan Defne'nin ise unuttuğu bir şey vardır... Kaderimin Yazıldığı Gün 43. bölüm fragmanları internethaber'de...

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN SON BÖLÜM İZLE

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde neler oldu? Kaderimin Yazıldığı GünKahraman ve Elif aşklarına güvenerek bir araya gelmeyi başarmışlardır. Aşk kazanmıştır  sonunda. Maksut ise komadadır. Elif’in ona sıktığı kurşun bir çok hayatın kesişmesine sebep olacaktır.



Defne ise Elif’e karşı yine yenilmiştir. Üstelik Elif ve Kahraman hala resmi olarak evlidirler. Ama pes etmek de Defne’nin kitabında yazmaz.

Müjgan ve Celal’in arkadaşlığı giderek ilerlerken, Kahraman onlardan önemli bir konuda yardım ister. Elif bunu duyunca şaşkına dönecektir.

Öte yandan hiç ummadığı biri Kıymet’in karşısına çıkar. Geçmişte yaptıklarının hesabını verme zamanı gelmiştir.



Elif ve Kahraman aşklarını doyasıya yaşarken, imzasız tehdit mektupları Yörükhanlarda büyük bir paniğe yol açar. Yakup işi araştırmaya başlar ama tabii ki sorunu yine Kahraman’ın çözmesi gerekecektir.

Olaylar giderek büyürken, Kahraman kritik bir karar almak zorunda kalacaktır. Konakta hayat yepyeni bir serüvenin eşiğindedir artık.