BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Zahide Yetiş'e geliyor kimdir bu Yasemin Miras?

Show Tv'de yayınlanan Zahide Yetiş programına katılan cilt bakım uzmanı Yasemin Miras merak ediliyor. Cilt bakımı ve güzellik uzmanı olanYasemin Miras'a gelin yakından bakalım.

Abone ol

Show Tv'de hafta içi her gün sabah programı yapan Zahide Yetiş alanında uzman isimleri davet etmeye devam ediyor. Yasemin Miras bugün programa geliyor. Yasemin Miras bugün programda evde yapılabilecek doğal güzellik tüyolarını anlatacak.

Kalıcı makyaj yağan ve sıfır makyaj teknikleriye adından söz ettiren Yasemin Miras merak ediliyor. Özellikle evde yapılan ve verdiği kolay tariflerle dikkatleri üzerine çeken Yasemin Miras her fırsatta cildin önemine dikkat çekiyor. Bir bakım merkezi olan Yasemin Miras sıklıkla Zahide Yetiş'in programında yer alıyor. Aynı zamanda Akşam gazetesinde yazılar yazan Yasemin Miras, cilt bakımı deyince akla gelen isimlerden biri.

MAKYAJ KARŞI TARAFA SAYGIDIR Bilinçli bir şekilde yapılan makyajın, kadınların bireysel güzelliğini ortaya çıkardığını belirten Yasemin Miras, "Özenli ve bilinçli makyaj yapan bir kadın hayata olumlu bakan, kendine güvenen, sosyal çevresinde aktif bir kadındır. Doğru makyaj; kadının kendisini güzel ve öz güvenli hissetmesini sağlar. Çevresi tarafından da o şekilde algılanır. Bu da makyajın önemli bir iletişim aracı olduğunu gösterir bize. Makyaj; sosyal anlamı ile de önemlidir, iletişim halinde olduğumuz insanlara karşı saygı ifadesidir" dedi.

BAŞKASINA BENZEMEK İÇİN MAKYAJ YAPMAYIN

Başkalarına benzemek için makyaj yapmanın son derece büyük bir hata olduğuna değinen Estetisyen Miras, "Makyaj asla fazla boyanmak değildir. Size bakanların önce makyajınızı değil, sizi görmesidir. Günümüzün kadınları; iş hayatı ve sosyal hayat içerisinde o kadar fazla aktif rol almaktadır ki, bu yüzden her daim temiz, bakımlı, şık olmak zorundadırlar. Aslında bu bir zorunluk olmaktan çok, kişinin kendisini daha iyi hissetmesi içindir. Gözümüze çektiğimiz bir göz kaleminin, bakışımızın ifadesini değiştirdiğini ve suratımızı bir göz kaleminin bile sihirli bir dokunuş yaptığının farkındayız. Yüzümüze sürdüğümüz bir rujun, bir renklendiricinin, bir allığın bile bizi daha pozitif bir simaya büründürdüğünü kimse inkâr edemez" ifadelerini kullandı.

İnstagram hesabında binlerce takipçisi olan Yasemin Miras sık sık fotoğraf paylaşmayı ve pratik bilgiler de vermeyi ihmal etmiyor.