BIST 9.932
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.448,28

Yunanistan yargısından rezil nihai karar çıktı

Yunanistan'da Danıştay, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbecilere iltica hakkı verilmesini kararlaştırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

yunanistanda bu alçakları bulup kafalarına sıkalım burdaki mallarını mülklerini satalım 1 derece yakınlarını tüm devlet imkanlarından mahrum bırakalım keşke yunan askerlerini bu hainler verilmeden serbest bırakmasaydık dıs politikada almadan vermek olmaz

Misafir

Darbeyi yapan şerefsizleri en iyi komşu yunanistan biliyor.adalardakı geçici sığıntılarıda onlar biliyor. Sonra kahraman olduklarını iddia ettiler ya.!

y-d

yunanistanın kendi başına aldığı bir karar deyildir. abd-ab-nin içinde olduğu bir karardır. fetoşun çoçuklarını kim bu kadar kollamak ister acık,ça darbeyi ayaklanmayı meşru kilmaya çalışıyorlar ve arkasında duruyorlar hemde alelen utanmadam sıkılmadan birde türkiyemizde adalet yok diyen bu şerefsiz toplumlara gereken dersi verme zamanı geldi bence şuan adalet divanı denen laheye bir başrusu yapmak lazım bunların adalet duygusunu ölçmek için abd.ab+natoyuda içine alan bir dava açılması lazım incirlik üssündeki bütün komutanlara da dava açılsın bakalım lahey,midir nedir adaletlimi görelim derim. bence uğraşmaya deymez biz müslüman türk ulusu bunu kolayca idrak ettik ve gördük aynı zamandada canlı yaşadık 251.şehit ve 10.000.ler gazilerimiz var aqrtık yolun sonuna geldik allah yar ve yardımcımız olsun

Misafir

Biran önce piyasaya çıksınlar da kulağından tutup getirelim

Xtr

Demek ki deliller verilmemiş Yunan yargısına... Armut piş ağzıma düş modunda bekledik mı yoksa?

Misafir

onlar bizle kötü olmaktan korkmuyor ama bizimkiler korkuyor askerleri verdiler

Misafir

Bizde yalakalık yapmaya devam edelim yunanistana. Adamlar bize ne yaparsa yapsın. Bir duruşumuz yokmu bizim ya ne kadar zayıf bir ülkeymişiz.

  • 1