BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.443,96

Yıldırım ve Çipras arasında güldüren diyalog

Başbakan Binali Yıldırım, Atina'da Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile bir araya geldi. Yıldırım-Çipras görüşmesine 'mühendis' diyalogu damga vurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Farklı Bakış

Komşu komşunun külüne muhtaçmış. ADAMLAR BİZİM ADALARI İŞGAL ETMİŞ. BİZ PİŞKİN PİŞKİN NELER SÖYLÜYORUZ. BU KADARINA PESSSSS.

xxx

ilk önce kaçak firari ddarbecileri teslim etsinler sonra iyi ilişkilere bakılmalı

Misafir

Bizi Yaunanlilardan ayiran teksey din farkliligidir.Y

misafir

önce komşuluk gereğini yerine getirmeye fetö cüleri vermeyle başlasınlar..

Misafir

Ah, ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Seni senden güzelim istiyorum Beni şad et Şadiye başım için

MİSAFİR

BİZEDE LAZIM BÖYLE BİR BAŞBAKAN ..

Bozkurt

mifir 12 adadan bahsetmemiş arkadaş onlar toplamda yirmi ada civarında onun harici 18 adadan bahsediyor. 2004 yılından beri işğal ettiği sorun yönergesine İsmet YILMAZ'ın Meclis kürsüsünden vermiş olduğu cevap adalar hukuki olarak Türklere ait fakat fiili olarak Yunanlıların kullandığını belirtmiştir. Herşeye partizanlık yapacağına gözünüzü açın bu ülkeyi AKP lisi CHP lisi kurtarmayacak. Vatanı ve dini için şehit olanlar kurtaracak.

Misafir

Evet doğru da... Konstantinopolis kini bitmez... EOKA kini bitmez... Hani darb-ı mesel vardır... Bende evlat acısı, sende kuyruk acısı varken biz dost olamayız ..." Sayın Başbakan.. Yunanlı ile dost olunmaz! Dost olamayız... Mühendisler de yanlış yapar!

mifir

yok senin hain dedelerinin sattığı adaları konuşuyorlar

Misafir

Ve savaşlarla dolu geçmişi olan Türk–Yunan ilişkilerinde barış!......... Asya kıyısından 3 milden az bir uzaklıkta bulunan adalar, .Yunanistan’ın Ege Denizi’ndeki Eşek ve Bulamaç Adaları’ndan sonra Nergisçik Adası’nı da yerleşime açtığı haberlerinin ardından güldüren Bin ali!.......

Misafir

Yunanlilar hayat tarzlariyla, mentaliteleriyle Türklere en cok benzeyen insanlardir..Iyi komsuluk, dostluk, isbirligi anlayisiyla. birlikte büyük kalkinma projeleri gerceklestirebiliriz..

Yunan Adası

Yunanlıların Türkiyeden işgal ettikleri adaların üzerinde mangal sefasında anlattıkları fıkralara mı gülüyorlar acaba?

  • 1