BIST 9.872
DOLAR 32,48
EURO 34,84
ALTIN 2.451,97

Yalancının sponsorları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimin ardından jest yaparak Kılıçdaroğlu hakkında açtığı 14 davadan vazgeçmişti.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 47 Adet Yorum
Misafir

sayın özışık, ak parti aday belirlemede temayül filan hikaye. ben ordu ili ünye ilçesindenim. burada temeyal filan hikaye. iki ay önce ak partiye üye olmuş birini hemde numan kurtulmuş istiyor diye aday yapılacağı konuşuluyor. ak partiye gönül vermiş birçok insan oy vermeyecektir. bunu öğrenmek zor olmasa gerek. herkes kendi adamını dayatıyor.

Misafir

RTE aldığı tazminatlarla zengin oldu mu dedin sen

mahmut

Yalanı ortaya çıkarmak için 1tl lik dava açılır 1 milyonluk dava açmak neyi amaçlamaktadı

Aklın sesi

İşçi emeklisi işçilerimizin işçi emekli maaşları hesaplanırken niçin işçinin TAHSİLİ,KIDEMİ,UNVANI VE MEDENİ DURUMU dikkate alınmıyor?Siz onu araştırın.6,5 Milyon işçi emeklisi alnınızdan öpsün.

misafir

cumhurbaşkanı hakkında olumsuz karar verecek bir hakim, savcı var mı yazar bey bu konuda yarın bi yazı yaz bekliyorum.

Misafir

Misafir 08 56 ne oldu '' Kılıçdar SSKyı batırdı'' iddiasından vazgeçip şimdi hizmete mi taktın kafayı?Çatacaksan Demirel ile Çillere çatacaksın Kılıçdara değil.

Misafir

bugünkü gibi hizmet var mı idi kk orada g.müdür iken?

Misafir

Belediye Başkanı seçildiği takdirde Yıldırım'ın bir Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile aynı zamanda İstanbul Valisi olarak atanmasının önünde herhangi bir engel var mı?

Misafir

işimiz yok sana laf anlatmak için yorum kasacağız. Aç interneti bak, dağda mısın?

Mert

İftiracıya, yalancıya ve sahtekâtra sponsorluk yapanlar, O'nun gibidir...

Kutalmış

Bak Süleyman;sanırım Balzac'ın sözüdür.“Kanunlar örümcek ağı gibidir. Büyük sinekler deler geçer, küçükler ise takılır kalır.” Yani haklı kazanmaz, güçlü kazanır.

Misafir

hakaret eden sadece Kılıçtaroğlu mu

Misafir

Yüksek enflasyon ve TL’deki değer kaybıyla halkın satın alım gücü neredeyse yarı yarıya azalırken, Erdoğan’ı gözleri kapalı savunanlar, iktidarın aldığı her kararı, ucu kendilerine dokunmadığı sürece kayıtsız şartsız desteklediler.

Misafir

"DENİZLİ'nin Sarayköy ilçesinde yaşayan 90 yaşındaki Asiye Çetin, sokakta yürürken üstü açık rögara düştü. Başından ve ellerinden yaralanan, yardım için bağıran ancak sesini duyuramayan Çetin'i, 30 dakika sonra komşuları fark ederek kurtardı"... Bugün olay yerinin etrafı çevrilip,uyarı tabelası konulmuştur!

Misafir

Varlık fonunu örtülü ödeneği çatır çatır yiyenlerin hakkı varsa Kılıçdarında vardır.

Erol Baron

25 aralık 2018 de Akhisar vergi dairesinde tanıdık bir memura -tapu dairesiyle aranız iyi değil mi- deyince şaşırdı ve gülerek -bu ne demak oluyor- deyince ona; aranız iyi olsaydı, BORCU YOKTUR diye bir kağıt benden değil Avrupa'da olduğu gibi direk sizden isterdi..... Cvap, ama burası Türkiye oldu.....Tapu dairesinde de, Avrupa'da Tapu daireleri yok, emlak satışlarını noterler yapar dedim.....Erol Baron bu..... Bir gün RTE ile karşılaşırsam ona -- 10-20 haneli bir köyde yaşayan bir köylü muhtarlğa gidip, ben bir resim ile ad, soyad, adresten ibaret bir formu doldurarak çekip evine gidiyor ve 2 hafta sonra ayağına gelen pasaport için 80 € ödeyerek pasaportunu alıyor.... Burada ise adamın bir dayak yemediği kalıyor ve bir suçlu gibi Emniyet Amirliği de dahil sürüm sürüm süründürdükten sonra, pasaport istediğine bin pişman olmuş kişiden HARAÇ gibi 1500 TL para isteniyor" demek isterdim ve ondan sonra -başa gelen çekilirmiş- deyip daha zengin olsun diye RTE'ye tazminat ödemeye giderdim.

Misafir

Yazdık ama yaınlamıyor.

Misafir

2019 a yüzde 4 zamla başlatan MEMUR SEN BAŞKANINI ALLAHA ŞİKAYET EDİYORUM.

Misafir

SSK yı Genel Müdür nasıl batırır anlat ikna et. MÜRİDİN olacağım. Buraya yorum yapanlar da anlatabilir.

Misafir

okadar ekonomik saldırıya uğradık zam olmayacakta ne olacak yine iyi dayandık herşeye %400 lerde zamlar yapıldığını ne çabuk unuttunuz

halkın sesi

final mükemmel olmuş ''analarının burnundan emdiği sütü memelerinden getiririm vallahi! '' :)))

CÜZDAN

Şakamısınız ülke ne halde yazdığınız konulara bakın EL VIJDAN.

ceyhun demir

SGK Sadece 2017 de 32 milyar açık verdi Sülman.Debelenme bence batıyorsun.

mniksek

NE CHP LİLERDE NEDE GENEL BAŞKANINDA AR KALMIŞ, NE KADAR AYIP YA, GENEL BAŞKANIN YAPTIĞI İFTİRALAR, HAKARETLER, KÜFÜRLER NEDENİYLE KARARA BAĞLANAN TAZMİNATLARI ÖDEYEMEZ OLDU, VEKİLLER BİR FON KURALIM KILIÇDAROĞLUNA MADDİ DESTEK OLALIM, YA SİZE GÖNÜL VERMİŞ CHP İKTİDAR OLACAK DİYE UMUT BAĞLAYAN MİLLETE NE DİYECEKSİNİZ, SİZ MİLLETİ DEĞİL KILIÇDAROĞLUNU KOLLAMAYA DEVAM EDİN...

Misafir

zamlardan hiç yazmıyorsun neden acaba korkuyormusun