BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,71
ALTIN 2.442,73

Ucuz trafik sigortası bekleyenlere net yanıt

Torba yasa çıktı peki trafik sigortası primleri düşecek mi? Ya da Yüksek fiyata yaptırılan trafik priminiz iade edilecek mi sorusuna Hürriyet yazarı Noyan Doğan yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

hükümet yapıyor bunu ne sigorta şirketinden bahsediyorsunuz boşverin ya siz

Misafir

çekme belgeli olarak trafiktek çektirmezsen başına bela olmaya devam edecektir.

irfan k dersen tanırlar

artık hiç bir partiye oy vermeyeceğim arabanın içindede tavuk besleyeceğim 1 tanede bandrolünü yatırmıycam sigortasınıda yaptırmıyacağım işi gücü arabayla olupta mecbur kalarak bu fiyatlardan sigorta yaptıranada allah yardımcı olsun

osman mert

sigorta şirketleri haksız kazanç yiyor bu insanların suçu nedir. bir an önce devletin bu konuya el atması lazım.

Ata Yurtsever

Sigorta şirketlerini denetleyen yok maalesef. bu kadar artış olmaması lazım, %95 olan iyi kullanıcıyıda cezalandırılıyor, kurunun yanında yaşıda yakmak olmaz. Diğer yandan asgari ücrette arttı ya herkes bundan payını istiyor. sigorta şirketleri iyi niyetli değil.

VLCN

Hep dikkatsiz kullanarak kaza yapanların yüzünden oluyor bunlar! Ya insan gibi kullanın şu araçlarınızı ya da toplu taşımaya binin!

Fırsatçılık

Sigorta şirketleri bu saatten sonra belirsiz riskleri bahane edemez ama hazır fiyatları yukarı çekmişken böyle kalsın diyebilirler. Rekabet dünyası, elbet uygun şirket de bulunur. İnternetteki sigorta sitelerindeki fiyatlar sizi yanıltmasın, bu siteler en fazla 8-10 şirketle çalıştıkları için diğer şirketlerin teklifinden haberdar olamıyorsunuz. Ben bir devlet bankasının sigorta şirketinden poliçemi yaptırdım, en uygun teklifi de ordan almıştım ama şubeleri ve internet sitesi dışında acentesini bulamadım, reklamı da yok, bu yüzden haberdar olan az.

  • 1