BIST 9.771
DOLAR 32,59
EURO 35,01
ALTIN 2.450,63

Türkiye'den Mesut Barzani'ye savaş uyarısı!

Türkiye'den IKBY'nin referandum kararı için arka arkaya açıklamalar geliyor. Milli Savunma Bakanı Canikli referandum kararı alan Barzani'ye savaş uyarısında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Hayrullah Taşdelen

Zoraki devletler arasi dostluklar,zorbalık çağriştirir. Kıbrısta ve her yerde bize düşmanlık edenler ortak dediklerimiz değil mi? Değiştirelim bu soysuz medeni yobazları.

vatan

barzaninin arkasında kim var tabi israil var israile bagırın

Misafir

barzani bölgedeki Kürtlere kefen hazırlıyor sanırım.ırak istemiyor askeri müdahale diyor.İran kapıları kapatıyor. Türkiye müdihale ederiz diyor.sende kafa tutuyorsan yapacak birşey yok .Sizin için bir varmış bir yokmuş derler bundan sonra.

haber

Bundan sonra türkiyeye savaş uçağı da satmaz bunlar. Sonraki adım Türkiyeyi İran gibi teröre destek veren ülke ilan etmek.

Misafir

Kürtleri tehdit etmeyin,bir baktiniz ki ayaginizin altindaki hali kaymis is isten gecmistir.

Hans

Eyy Almanya, eyy hollanda, eyy avrupa diye diye avrupa'da artik hey erdowahn senin bize kafa tutacak kadar gücün yok, akilli ol, aklini basina al ufaktan ambargo uyguluyor.

Misafir

Müteahhit iş adamı TRUMP bağımsız sosyalist ülkelere Latin Amerika`ya saldırdı .....Salon boşaldı

Komünist Liseli

Nerede Trump yumuşak Konuşuyor be yorumcu !..Sosyalizme Canavarlar gibi Saldırıyor..Bağımsız ve özgür ülkelere Komünistlere Saldırıyor

ülkücü kale

bu bizim EVET çi barzani değil mi bu ?

Emekli Albay

Eyy AKP`li Senin Ordun mu varÉ.............. Türk Silahlı Kuvvetleri, önce “Ergenekon” bahanesiyle, şimdi de “FETÖ” tiyatrosu ile Savaş Gücü kalmadı!..

Misafir

Bir Kürt olarak Akpnin Büyük Kürdistanı kurmaya çalıştığını düşünüyorum bazen.Kürtlere bunca baskı bölünme ortamını hazırlamak için kurgulanmış sanki.Bu coğrafyayı İyicene karıştıralım,Abd el atıp bölüştürsün hesabı yapılıyor gibi. Yoksa yıllarca zulme ve soykırıma uğramış,kimyasal saldırılara maruz kalmış ve sonunda özgürlüğünü eline almış Irak Kürtlerine yapılacak haksızlığa Türkiyedeki Kürtlerin yüzde doksanın isyan edeceğini bilir.

Misafir

Canlı Yayın, HD yayın, ücretsiz, kesintisiz, Trump BM'de yumuşak Konuşuyor!.. Hedefinde Kuzey Kore var!

EĞER TÜRKİYE SAVAŞIRSA VAR YA

EĞER TÜRKİYE BİR SAVAŞA BAŞLARSA GÖNÜLLÜ KATILIRIM.ANCAK VURMAYA EN YAKINIMDAKİ FETÖCÜ,PKKSEVER VATAN HAİNLERİNDEN BAŞLARIM.

Misafir

Flash__________ Trump, Birleşmiş Milletlerin 193. üyesine Konuşuyor !... Canik sen de sus!

Misafir

Ülkelerin nüfuslarına göre sıralamasına bak.... 150 Ülke 1 milyonun altında... BM'de yeri var... Olimpiyatlara katılıyor!... 50 Milyonluk Kürtler ezilmeye devam edemez!.

Misafir

Acliktan nefesi kokan aclar, Kürtleri tehdit etmismis...

HASAN MERT

Irakın toprak bütünlüğümü kaldı,Suriyenin toprak bütünlüğümü var şu an?Parçalanmış durumda ve her bölgeleri farklı güçlerin hakimiyetinde MAALESEF GERÇEK BU..

YOK CANIM OLMAZ..

HOPPALAA,SAVAŞSEVER OLDUK GİTTİ,ŞEHİTLERE DOYAMADIK,IRAKIN İŞİ BİZE NE Kİ,

Misafir

bu olayı kürt düşmanlığı olaarak gören fistanlı pekekeliler sizi ıkb bölgesine bekşliyoruz telef etmek için orda burda uğraştırmayın bizi..

Gezi Yolu______________________

Kürtler Saddam’ın 2001’de devrilmesiyle oluşan yapıda, eğitimden para politikalarına kadar bir anlamda özerk bir yapıya kavuştu

Berzani neden Türkiye'ye çağrı yapsın... Olsa olsa Saray'daki muhattabına yapmıştır... O da Türkiye değil AKP'nin Genel Başkanıdır.....

HATAYLI

Kes sesini Canik!.......... Haddini bil! Bu Mesud Barzani’nin kendi kafasından aldığı bir karar değil, doğrudan Irak anayasasına dayanan bir haktır.

Misafir

Yeter !.. Daha Fazla Kürt düşmanlığı yapmayın

  • 1