BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.445,03

Türkçe Ezan tartışmasında Öztürk Yılmaz'a şok

Yaptığı çıkışlarla sürekli gündeme gelen CHP Milletvekili Öztürk Yılmaz, son olarak katıldığı bir TV programında Ezanın Türkçe okunmasını istediğini söylemişti. Tepkiye neden olan açıklama sonrası CHP harekete geçti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

Nedendir bilmem.İkide bir birisi çıkıp dini konulara giriyor.Partiye zarar veriyor.Muhalefetin arayipta bulamadığı fırsatı veriyor.Onlarda bunu sakız gibi cigniyorlar.Halbuki bizim partimizin böyle bir anlayışı olamaz.Bizim partililer dinini inanarak yaşar.Fetvalari bırakın yetkililer versin.Onlarda bir işe yarasinlar.

Orda bir köprü var uzakta

Ezan, Müslümanları birleştiren ortak dildir. Herkes kendi dilinde okursa Ümmet bölünür. Daha önce de emekli bir DGM baş savcısı MHP'den aday olunca bu cümleleri sarf etmiş, partisinden tepki görmeyince de, partisiyle birlikte sandığa gömülmüştü.

Misafir

Chp yönetimini kutluyorum.akp ye çalışan chp li vekilkere lütfen acımayın.

Misafir

Öztürk Yılmaz ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olduktan sonra AGİT, Ortadoğu, Orta Asya ve Kafkasya Daireleri'nde Daire Başkanı olarak görev yaptı. Avrupa Birliği'nin kalkınma ve entegrasyonu konusunda (VUB-Brüksel) master yaptı.

Misafir

Atın partiden gitsinler. Eğer iktidara talip bir parti iseniz milletin değerlerinin aksine çıkan ses sahiplerini partinin kapısıdan geçirmemeniz lağzım. Yoksa ömrü hayatınızda bu milletin teveccühünü kazanamazssınız.

ASSİVAS

GÖRECEĞİZ CHP NİN SINAVINI, ESAS SINAVINI ÖZTÜRK YILMAZ İÇİN VERECEK DİĞERİ PARTİ İÇİ MESELESİ.

Misafir

Bence,Kuran anladigin dilde yazilinca,anlatinca daha güzel ve anlasilir diye düsünüyorum..

Misafir

Artık anladık bu partiden hiçbir halt olmazmış

Misafir

Son harfi yok mu yani ,niy harf harf söyliyorsunuz

Misafir

bu tür tartışmalar erdoğan ın ekmeğine yağ sürer.kaybetmekte olduğu yerel seçimlerde eline koz vermeyin.başarılar,saygılar.

Misafir

Ne deniyor anlayalım... Arapça Yemek tarifine "amin" demeyelim!..

Misafir

Namı diğer ''muhasebeci kenan''yazıklar olsun türkçe ezanmış .

misafir

Bu güzel bir haber ama bu zihniyetin tamamı böyle düşünüyor.Al birini vur ötekine. Şimdi bu vekili partiden atsan ne olacak. Kafasındakini değiştirmeniz mümkün mü? Hayır. Bu zihniyetin tamamı aynı düşünüyor. Seçim geliyor diye bu vekili kesin ihraç talebiyle disipline sevk ettiler. Seçim olmasaydı gene aynısını yapacaklar mıydı? Elbette Hayır

ATAKAN KURT

Selman öğüt den ayar üstüne ayar yiyen chp'li vekil(!) ben bunun yerinde olsam yerin dibine girerdim..:))

Misafir

Bunun gibi bir tane daha var chp'de adam konuşmasını bilmiyor,konuşamıyor ama chp sözcüsü filan olmuş..baş harfi özgür özel.

Misafir

Değelerine yabancı milletvekili istemiyoruz.

  • 1