BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.436,52

Suudi Arabistan'dan flaş hamle! Artık İsrail uçakları...

Suudi Arabistan'la İsrail arasında kritik gelişmeler yaşanıyor. Riyad yönetimi, Tel Aviv'e gidecek Air India havayollarına ait uçakların hava sahasını kullanmasına izin verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Fahri Vakkas

Arabistanın başında olan Suud ailesinin kökü Hayber Yahudilerine dayanıyor hatırlatalım dedik! Abd'de Siyonist lobisinin Suud ailesi ile derin bağlantıları vardır. Filistin (Hamas) ve Suriyeye (Öso) Suudiler asla yardım asla etmez. Bu kafalardan silinmelidir. Hamas ve ÖSO'ya ancak Türkiye ve Katar yardım edebilir.

Cakici

Arapdan dost olmaz. Turkiye'deki arap sevdalilari size gelsin bu haber. Biz Turk'uz ama bizde kaninda araplik olan cok sanirim.

Balaban Beyi

Ey AKPliler; Gördünüz mü MÜSLÜMAN KARDEŞLERİNİZİ!! Sizler HAYAL İÇİNDE VE YALAN BİR DÜNYADA YAŞIYORSUNUZ... UYANIN ARTIK UYANIN..MEHMETÇİKLERİN KANI SİZE PAHALIYA PATLIYACAK..UNUTMAYIN..Atalarımız ne demiş bu Araplar için..? NE ŞAMIN ŞEKERİ NE ARABIN PİS YÜZÜ AtaSözü boşa söylenmemiştir...

işin gerçeği

iranın güvensiz ve mezhepçi oluşu arapların tutucu ve kabileci oluşları,sinsi ve alçak israile gün doğduruyor.

Ali Naci ÖZBULUT

HAC VE UMRE TİCARETİ YAPANLARA DUYURULUR.Buraya giden paranın bir kısmı islamın göz yaşını akıttığı israile gitmiyormu?Suud Hanedanlığı yıkılancaya kadar Hac ve Umreye gitmesek ne olur?vEYA kUTSAL YERLERİN İDAREİ İSLAM KOMİSYONU TARAFINDAN İDARE KARARI ALININCAYA KADAR BU BOYKOTU SÜRDÜRSEK OLMAZMI.

Yok artık

Bu suudiler hiç yüce kitabımız Kuran-ı Kerim de mi bilmezler acaba (Müslüman müslümanın kardesidir) İsrailoğullarından nasıl bahsedildiğini de hiç mi bilmezler ...Allah sonumuzu hayır eylesin Kutsal topraklar sadece suudilerin değil tüm müslüman aleminindir Müslüman ülkeler biraraya gelmeden bu düzen değişmeyecek sanırım ...

misafir

sayın suud kralı ve yaverleri sizleri öbür tarafta hiç de iyi beklemiyorlar bunu bil yeter

Reis

Kabe isgal altindadir. Dolayisiyla Hacca gitmek Zalime hizmet etmektir. Bilincsiz haci adaylarina duyrulur.

antalya lı

ey suud un kukla kralı Allah sizi bildiği gibi yapsın

  • 1