BIST 10.219
DOLAR 32,24
EURO 34,76
ALTIN 2.449,06

Suriyeli Kürt komutandan tehdit: Ordu kuruyoruz

Terör örgütü YPG'nin ana gövdesini oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri (SDG) komutan yardımcısı, Suriye'de "elde ettikleri toprakları sonuna kadar savunacaklarını" açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

dünyanın en güçlü ordusunu kursan ne olur yürek lazım yürek. Türk ordusunu karşısında görünce fareler gibi kaçan sözde askerler. alayınız ordu olsa ne olur lan.

Suriyelileri alın yeter

Tamam güzel kardeşim koru, bir şey dediğimiz yok. O topraklardan ülkemize kaçan insanlara kapınızı açında, evlerine yurtlarına geri dönsünler. O toprakları kimden aldınız, almak için bahane uydurup IŞID ile savaştınız. Olmayan savaşın neyini kazandınız, IŞID (ABD tezgahlı) halkı kaçırdı, sizde IŞID ile danışıklı savaş yaptınız. Tamam, helalı hoş olsun. Yalnız ülkemize gelen vatandaşlarınızı alsanız o bize yeter. Güle güle kullanın petrolünüzü de toprağı da.

MİSAFİR

SATILMIŞ ALÇAKLAR ,KAÇACAK DELİKLERİNİZİ AYARLAYIN YAKINDA TÜRK İSLAM ORDULARI GELİYOR ORAYA

MİSAFİR

YAKINDA TÜRK ASKERİ ORAYA GELECEK SİZİ ÇIKTIĞINIZ YERE SOKACAK SİZ ÖTÜN .İSLAM ÇOĞRAFYASINA EMPERYALİSTLERİ DOLDURUN BAKALIM

hakkı

suriyenin sorunu, suriyenin iç işidiri diye çemkirenler. ulu önder ATATÜRKÜN anadolunun savunması afganistandan başlar sözünü hatırlatırım. 100 yıl önce ingilizlerin kucağına oturanlar bu gün amerikanın kucağına oturuyorlar. bakın barzaniye referandum yap arkandayız dediler durumları ortada. bü dünyada güveneceğiniz tek ülke TÜRKİYE. yok illa biz amerikanın kucağına oturacağız diyosanız. size ırakta 15 yılı içinde acemi, arabı, kürdü ırzına geçilmiş 10 milyon kadını örnek gösteririm ne olduğunu anlarsınız.

Misafir

akepecilere hayırlı uğurlu olsun, barzaniye türkiye seninle gurur duyuyor diye alkış tutuyorlardı....

Misafir

terör örgütü ne zamandan beri demokratik güç oldu.... Türkiyenin güvenliğini tehdit eden her durumda uluslararası hukuktan doğan haklarını kullanır...

Misafir

suriye demokratik güçleri(sdg),suriye nin içişleri mevzusudur.türkiye karışamaz.

Misafir

Ya ben şunu anlamıyorum. Esadı devirmeye çalışarak elimize ne geçti? Bu iş pkk ya yaradı. Karmaşadan yararlanarak riskli bölgelerin hepsine yerleşti. Esadı destekseseydik daha iyiydi. Abd nin ağzına baktık oyuna geldik

Misafir

coni amcalarına mı güveniyor, yoksa yürek mi yemiş bu angut...

Misafir

DAHA NEYİ BEKLİYORUZ HER ŞEYLERİNİ TAMAMLADILAR TEHDİT YAĞDIRIYORLAR ELDE ETTİKLERİ SİLAHLARLA ŞEHİRLERİMİZİ VURACAK NOKTADALAR BİNLERCE İNSANIMIZI ÖLDÜRECEKLER KİMYASAL SİLAHDA KULLANABİLİRLER BUNUMU BEKLİYORUZ?

  • 1