BIST 9.919
DOLAR 32,43
EURO 34,80
ALTIN 2.450,91

Süleyman Soylu: Suruç'taki olayın sorumlusu Muharrem İnce'dir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Burada açık ve net söylüyorum. Şanlıurfa'daki, Suruç'taki olayın sebebi ve müsebbibi Muharrem İnce'dir. Çok nettir. Bunlara bu şımarıklığı veren, bunları siyasetin özünden ayırıp şiddete doğru yönelten anlayışın kendisi Muharrem İnce'dir." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
misafir

sen hakimmisin savcımısın.hemen hüküm vermek senin haddinemi.

Memduh

olayın sorumlusu yanlarına kaleşlikof alıp esnaf ziyaretine gidenlerdir.

Misafir

Bugun 5 oyumuzu sayin inceye ve chp ye verdik. Milletimize hayirlisi olsun.

Misafir

Yuhh artık. Yuhh yuh yuh yuh

Misafir

İyiki merkel demedi laz oğlu ....

İftiracı

Kafana onun kadar taş düşsün

Admin

Yuh be 4 kişi vurulmuş failleri aklamak için CHP araştırmasına karşı çıkılıyor ve sorumlusu incedir ya bu kafa bu me mantık yazıl bu ülkeye kimler yöneiyor gerçekten yandaş zihniyet ülkeyi mahvetmişler hukuk adalet eşitlik demokrasi dip yapmiş yazık inşallah 24 haziranda bu kötü gidişat değişir 80 milyon kardeşçe yaşamaya vesile olur

zahit

Ya yarabbi bizleri bu kirli siyasetten, korku politikalardan iftiralardan kurtar (amin). Çok ama çok üzgünüm aynı zaman 24 hazirandan da umutluyum! sizlerde umutlu olun lütfen arkadaşlar sağ duyulu olun duyduklarınız çirkin olabilir ama yinede umut umut umut!

Misafir

Secilememe korkusu Kafasina vurmus

Misafir

Secilmeme korkusu Kafasina vurmus.

Misafir

Reis büyük bir temizlik yapılmalı, kim kiminle hepsi belli, şu hasat zamanı gelsin artık

Tanrı misafiri

Selahatin Demirtaşıda Asacaz.. Temiz Temiz.. Muharem ince geçse başa işkence tezgahında can verir selahatini ziyarete gittiğine bakma bu tiplere fırlama deriz biz..Bu yüzden Cumhur ittifakı..

Misafir

Allaha sukur sonunuz gözukuyor suclayin suclayin

solmaz

bakan suçluyor hadi bakalım savcılar nerdesiniz iş size kaldı. bitirin şu işi.pes yani

Misafir

ohaaa .... ne diyim ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Misafir

Oruç kafasına vurmuş diyeceğim ama oructan çıktık içki de kullanmaz mübarek bayram günü bu nasıl konuşma akıl almıyor.

Misafir

böyle bir dil olamaz bu kadar yukarıdan ve ötekileştirerek bakılamaz ne demek burnuna halka taktırdı temel karamollaoğluna edilen bu hakaret için acaba yargımız gereğini yapacakmıdır? ne yani ya sizden olacağız yada bütün hakaretlerinizi işitecekmiyiz bumu yeni türkiye !!!!!

Tanrı misafiri

Doğru.. Eski siyasi anlayışa Dawet çıkaran muharem incenin ta kendisidir.. Bugünkü Dunya konjuktöründe 90lı yıların kara cahilliği çook geride kaldı..Inceyi sevmiyor ve oyum Cumhur ittifakına diyorum..Kandile yerleş TSK..

Hakkı Baba

Resmi ve özel olmak üzere bütün kurum ve kuruluşları baskı altına alan bir hükumet Ülkede meydana gelen olaylardan bir CB adayını sorumlu tutuyorsa kendilerinin bir hiç olduğunu kabul ediyor demektir.

Misafir

Akp sudan çıkmış ak kaşık herkes suçlu akp haric

53 lü

Yanlış mı. Kürt halkı nezdinde gardı düşen ve özellikle Afrin le devletin gücünü hisseden kararsız kürtlerin özellikle kayyum belediyelerin hizmetleriyle devletin yanında yer alacakken benzemez korosu partilerin ve özellikle chp nin siyasi hırslarla teröre sırtını dayayan hdp ye şirinlik yapması cezaevi ziyareti vs. terör destekçilerini meşrulaştırmış ve kararsız kürtleri yeniden hdp ye yönlendirmiştir. İşte ,7 haziranda da aynı şımarıklığı yaşayan hdp nin güzellemelerle tekrar özgüven kazanması Gerçek chplileri ve Atatürkçüleri hiç mi rahatsız etmiyor. Ya da Tayyip Erdoğan ve Ak parti Pkk dan da mı kötü. Bu ne nankörlük bu nasıl bir kör siyaset. Yazık .

Salih

Önce oradan cikardigin milletvekiline bak... kimdir necidir... boşa sallama

misafir

yok yok urfada sıcaklık değerleri yükselince hem başına hem diline vurmuş bunların bunlar ince ayardan korkuyor

akrep

Ne kullanıyor bu adam

Misafir

Madem PKKli olduğunu biliyorsunuz neden oy istemeye gidiyorsunuz?