BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.436,02

Soy ağacı öğrenme genel müdür yeni adımı açıkladı

E devlet üzerinden açılan soy ağacı öğrenme sistemi yoğun ilgi ile çökmüştü. Haliyle soy ağacı öğrenme uygulaması geçiçi olarak durdurulmuştu. Peki soyağacı öğrenme sistemi ne zaman devreye girecek? Herkesin merak ettiği soy ağacı uygulamasıyla ilgili İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Sinan Güner, konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

sonuç ?

HACI ZOKTU

Veda Hutbesi’nde “Ey insanlar! Rabbiniz birdir, atanız da birdir. Hepiniz Adem’densiniz. Adem ise topraktan yaratılmıştır.

Misafir

SOYAĞACI MI, DARAĞACI MI?.........BİR DE BAŞIMIZA PAKRADUNİLER ÇIKTI!

Vatandaş

Vatandaşın anne ve babasıyla konuşması seni ilgilendirmez. Sen işini doğru dürüst yap. Üçyüzbin çıktı alınmasıyla çöken sistemini düzelt.

sizinyaptıgınızsistemdenneolcak

TARİH ÖNCESİ SİSTEMİNİZ ANCA BU KADAR OLUR ISTE

vatandas

Anne ve Babasi yasamayanlar kimle konussun, ayrica nüfus daireleri vermiyor hatta secere diye bir sey yok diye yalan konusuyorlar ben Almanyada yasiyorum burada almanlar 150 veya 200 sene öncesine ait secerelerini biliyorken bizim nüfus daireleri böyle bir sey yok diyerek gericeviriyorlar bizzat kendim yasadim dedelerimden kalan miras icin basvurdum ve alamadim

Misafir

En geç 1 ayda normale döner kapatmak cozummu

Misafir

En geç 1 ayda normale döner kapatmak cozummu

levent yıldıray

Şu dünyada bana alt yapı söyleyinki 30 milyondan fazla kişi yüklenince kitlenmesin diye yorum yapan geri zekalı misafir,söylüyorum kağıt kalem hazırla: 1.Youtube 2.aynı anda edevlete 30 milyon kişinin yüklendiğini nereden biliyorsun saydın mı 3.Devletin kuruşu kıymetli diyorsun bürokrat müdür olan beyfendiler kıçlarını 100 binliralık araba koltuğundan aşağısına koymuyor. 4.Türkiye cumhuriyeti devletinin resmi sitesi fazla ping alınca hemen çöküyor.Siber saldırı olduğunda devletin 2 kuruşu önemli diyen çomarlar savunsun kılıçla kalkanla

Burak

Bazı vatandaşlarımız yazmış bunu biliyosunuz niye önlem almıyosunuz işinizin ehli değilsiniz diye arkadaşlar bu sistemin ne kadar önlemini alırsanız alın o kadar çok insan bi anda sisteme yüklenince yine kitlenir şuan dünyada milyonlarca insanın aynı anda bi sisteme giripte o sistemde işini rahatça halledebileceği bi sunucu yok o yüzden eleştirmeden önce lütfen önce bu neden olur sebepleri nelerdir bi araştırma yapın sadece şahsi görüşlerinizle eleştiri yapmayın lütfen

Misafir

Size yazık gerçekten siz nasıl yöneticisiniz.Bu durumu kim olsa tahmin eder.ona göre tedbir alır ama diyorumya gerçekten işin ehli olmayınca olmuyor iyi olabilirsiniz ona bir şey demiyoruz ama işin ehli olmayınca olmuyor.bilmiyorsanız o görevi kabul etmeyeceksiniz bu ayıp değil her kişi her şeyi bilecek diye bir şey yok.

Misafir

Arkadaşlar 20 sunucu filan demişler yok yetersiz filan demişler..Boş boş eleştiriyosunuz ve bilmeden eleştiriyosunuz aklınıza o an ne geliyosa yazıyosunuz..Dünyada bana bir altyapı söyle ki 30 milyona yakın insan aynı anda yüklendiğinde kilitlenmesin..Ayrıca bu geçici bir yüklenme ve yakında normale dönecek..devletin her kuruşunun kıymetli olduğunu unutmayalım siz ilgili kurumun başında olsanız kısa süre sonra biteceği kesin olan bu yoğunluk için dünya kadar masrafa girmeyi göze alır mısınız? Fayda maliyet analizi yaparak bu yatırımlar yapılır.. sistem 2 gün spesifik bir sebepten dolayı aksadı diye değil..

Mehmet ÖNAL

Bu nasıl bir kafa yapısı. Tam bir Eski Türkiye brokratı. Yalandan haber siteleri milyon hit alıyor. Koskoca devlet olarak bir hizmeti veremiyorsun.İstersen sırayada girelim mantığa ve kafaya bak sen.

Misafir

Çağın gerisinde kalmışlık bu işte teknolojiye ayak uyduramıyorlar.

vatandas

Açıklamaya bak.biz günde su kadar cevap verebiliriz....koca birimsin.en küçük alımın milyonları buluyodur.Eğer hizmetlerini geliştirmek için 20 sunucu alıp birbirine bağlayamıyorsan yuh olsun sana....

Misafir

şimdi türkiye de yaşayanların, 1800 yılında yaşayıp ölmüşlerin nesli oldukları;1800 yılnıda yaşayıp ölmüşlerin 5 bin yıl önce yaşayıp ölmüşlerin nesli olduğu; dna ve gen araştırmaları ile mi ortaya çıktı?böyle bir çalışma yapılmış mı?1800 yılında yaşayıp ölmüşlerin,5 bin yıl önce yaşayıp ölmüşlerin dna ve gen bulguları nerede?bu bulgular varsa onalrı nereden edindiniz?81 milyon türkiyelinin, 1800 yılında yaşayıp ölmüşlerin ve 5 bin yıl önce yaşayıp ölmüşlerin dna ve gen bulgualrı nerede?işgembeden atarak, filancanın soyu filancaya bağlıdır demek yalancılığın danikası olmuştur.siyasi propaganda ve siyasi emeller için,toplumu kandırmaktan vaz geçin.

nurullah yayla

Ben yazılımcıyım. Bu tür işlerle uğraşanlar eğer neyle karşılaşacaklarını tahmin edemiyorlarsa, demekki yöneticilik kabiliyetinden çok uzaklar ve açıklama yapmak yerine hemen istifa edip işi ehline teslim etmeleri gerekir. ( bir Google da her an bu sorgulamanın en az bin katını yapılırken sorun olmuyorsa ve bizim en basit hac kurası sorgulamalasında bile sistem çöküyorsa, işin başındaki kişilerin onurlu bir davranış olan istifa seçeneğini değerlendirmeleri gerekir.. herkese mutlu bir haftasonu diliyorum.

Misafir

Edem teump cikmasa bari

benimki daha idallı

ben kendim 12 kuşak soy ağacımı 8 sene uğraşıp yaptım 1657 kişi ve 450 aileden oluşuyor ama sermi bir soy ağacı iel karşılaştırmak sitiyorum

Misafir

Kota yükseltmek iki dakikalık bir olay. Abartmaya gerek yok. Belge dedikleri üç beş satır zaten biliniyor. Eğer bir faydanız olacaksa şecereyi harfi harfine dökümlü verin.

  • 1