BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.443,96

Son seçim anketinde kritik sonuçlar! HDP barajı geçti mi?

Denge Araştırma, 7 Haziran seçimlerine günler kala 53 ilde yaptığı anketle seçim sonuçları için çarpıcı bir tablo koydu ortaya.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 82 Adet Yorum
BATMAN

Allah korkusu olan din’e yakın olan partiler seçilmelidir. İleri ki dönemlerde toplum içinde olabilecek edepsizliklere karşı göğüs gerecek çocuklarımızın huzurlu bir ortamda büyüyebilmesi için ilkeleri adına edepsizlik bir ortam yaratmak isteyenlerden ziyade toplum için dine yakın partiler seçilmelidir.

Erhan temizyürek

bende akp'ye oyveriyordum ama akp çok bozulmuş gel sen oyunu hdp'ye ver

memet koç

isanlk içi hdp

zaza23

akp yada hdp hala karasızım

ozan ay

oyum bu seferlik hdp'ye..

SÖYLETMEN BENİ

Anlaşılan ya ihale kapmışsın,ya çocuğunu işe koymuşlar,ya da tokiden bi eve sevindirik olmuşsun,sağlığın halin vaktin yerinde,milletin gerisi önemli değil zaten ohh,çek pijamanı,otur evinde sana hiçbir laf söz işlemez zaten

kader

Peki o bahsettiğin bolluktan biz halk olarak neden nasiplenemiyoruz?Niye benim dükkanım zarar ediyor,niye dağ gibi vergiler belimi büktü?Neden suratlarını bile görmek istemiyorum

oğluuuum BAK GİİİİT ARTIIIK

Evet,yalnız başına yemeye alıştılar çünkü.Vatandaş tatile bile gidemiyoR en doğal hakkımız bırak denizi dağı köyümüze bile giderken bile binbir türlü hesap kitap yapıyoruz,çoluğumuzun çocuğumuzun isteklerini içimiz kan ağlayarak geri çevirmek zorunda kalıyoruz sen tutmuşsun onlar ve yandaşlar rahat rahat saraylarında sefa sürüp jetlerinde gemiLerinde seyahat edip dünyayı birbirine katsınlar diye savaşları körükleyip fakiri iyice ezsinler diye onlara oy veriyorsun.Kendine gel kendine..Biz zulüm görüyoruz her saniye amaher saniye,yetti 13 senedir beynim şişti gidin artık,de get yeter artık be göbek bağımız silen mi kesildi?

umma

Hdp barajı geçecek. koalisyon gelecek. umarım koalisyon içinde bir parti olmaz

harwbimi

HDP barajı aşar,AKP gider. Batıdan HDP ye destek...Ailemizin 4 oyundan biri HDP ye yeterki AKP gitsin.,

hatay

ak parti tekbaşına iktidar bazıları hayel görüyor %47%denaşağıalmaz

hasan

aramızda senin gibi vakaların dolaşması toplum sağlığı için endişe verici

dogrucu davut

mart ayindeki yerel secimlerde ak parti dibi gordu yani %45 o hergun paralel/chp/dogan kumpas kaset santaj montaj ve butun iftiralara ragmen héhé artik 8 haziran aksami en az %45 ve ustunu gorur akparti yine 4 sene iktidar insallah ; ))

ahmet

kimseye taraftar değilim. ak parti ülkeyi adeta baştan yarattı. şuan alternatifide yok.

AKP çöplüğe

AKP yalan,dolan,hırsızlığı da dinin içine sokarak mı oy alacak. Eğer öyle ise bu millet araştırılması gerekir. ANCAK ANKETİN BÖYLE OLMADIĞINI MHP ye AKAN OYLARLA BU YANDAŞ ANKET FİRMALARI 8 HAZİRANDA KAPILARINI HALA AÇIK TUTACAK MI ? MHP % 24 in üzerinde olduğunu göreceksiniz. AKP ise bu seçimde % 32 daha sonra silinp gidecektir. YALANLAR AKP İLE TAVAN YAPTI. İŞÇİ,MEMUR,EMEKLİ,KÖYLÜ,FAKİR FUKARA İÇİN HERKES SANDIĞA AKP ÇÖPLÜĞE...

Kitapkurtu

Siz böyle söyleye söyleye Kürtleri düşman ettiniz.. Yapmayın arkadaşım Türklük, Kürtlük hepsi bir alt kimlik, esas olan İslam halkı olmak..

tasss

senin dünyadan haberin yok. sen bildiğini yap kardeşim istediğine oy ver demokrasi kazansın. Ama 1960 da 70de 80 de 2001 de bankalar nasıl boşaltıldı krizler nasıl çıkarıldı. Şuan şükür merkez bankamız para dolu 130 milyar dolar var. yollar, limanlar okullar, hastaneler, adalet sarayları, havaalanları hep çalarak yapıldı. Keşke bundan önceki hükümetlerde akparti kadar çalsaydı. şimdi dünyanın ilk 10 ekonomisi içindeydik. Demekki onlar daha fazla çalmışki hiçbirşey yapmamışlar. sen boşver bu çalma olaylarını karşılıklı otursakta anlatsam sana asıl hikayeyi.

Vatan Sever

İnşaallah AK PARTİ yalnız başına İktidar.

Sağ duyu

Her anket firmasının kendine göre bir siyasi düşüncesi var. Biri şöyle diyor biri böyle. Hiç kimse merak etmesin. Türkiye eski Türkiye değil Türk halkı da eski Türk halkı değil. Millet nereye oy vereceğini çok iyi biliyor. Şurada oniki gün kaldı. Oniki gün sonra her şey belli olacak.

yurttaş

yalandan anket bunlar sandık var

vatandaş

bırakın bu işleri ya. Hep kafa karıştırma hep yönlendirme

Konuk

Halk artık daha denetimli bir koalisyon istiyor, parti oy dağılımları bunu gösterdi. Hala koalisyon istiyor musunuz diye anket yapmanın alemi ne?

ömer

kürdistan nere loo kandil mi. Türk bayrağının daşgalandığı her er Tük yurdudur bunu beyninize kazıyın.

türk

60 yıldır bu ve bunun gibi din tüccarları yönetiyor hala utanmadan akape giderse bankalar boşaltılır diyosun vatan boşaltıldı uyu sen ayranını unutma

süleyman

tüm anketlerde tüm seçeneklerde ak parti tek başına iktidar. muhalefet 8 hazirandan sonra 1 hafta ortalıkta yok. parti genel merkezlerinde ışıklar kapalı. hile yapıldı yalanının modasıda geçti :)))