BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.436,52

Skandal karar! Türk siyasetçilere erken seçim izni yok!

Yeminli Türkiye düşmanlarından Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Avusturya'da Türkiye'deki erken seçim için yapılacak kampanyalara engel olacağını, Türk siyasetçilerin ülkesinde konuşma yapmasına izin verilmeyeceğini açıkladı. Aynı kararın diğer AB ülkelerinden de çıkabileceği belirtiliyor...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
recai

iyi olmuş.Gerek oradaki gerek türkiyedeki Ak Partililer Sırf 2 puan oy yükseltmek için Avrupada orada burada olay çıkarıp magduriyet yaratmak için ellerinden geleni yapacaklar geçen seneki gibi..

misafir

iyi yapmışlar.....................

Misafir

dua edinde ülkemizde propaganda yasaklanmasın...............

Misafir

Bu kötü ekonomik durumun tek sorumlusu yozlaşmış AK Parti iktidarıdır. Gene seçilmeleri demek durumun değişememesi demektir. Hatta daha da kötü olacak.durum kötü olmasa zaten seçime gitmezlerdi. Ak partinin oyu 15-20 bandındadır. Hile bile artık kurtarmaya yetmeyecek. Doğru bizler de hilelere göz yumduk vaktiyle. Biz ve çevremdeki 16 senelik Ak Partililer bile artık AK Partiye OY vermeyeceğiz. Bu kötü ekonomiyle ASLA Ak Parti olamaz. Zaten bu kötü gidişatın en önemli sebebi de Ak Partinin kendisidir. Tekrar seçilmeleri durumunda durum aynısı olacak ve hatta daha da kötü olacak. O yüzden herkes artık aklını başına toplayıp bu kötü gidişatın sebebi olan Ak Partiye oy vermemektir tek çare.

Misafir

Öyle TRT ve A-HABER izleyerek gaza gelirseniz adamlar gene Sizin gibilerine iyi tahammül ediyorlar. İnşallah sizi sınır dışı ederler.

kundemacı

Kurz, eğer Türkiye' de propaganda yapmalarına izin vermiyorsa yanlış yapıyor. Yok Avusturya' da kampanya yapmaya kalkacaklarsa Kurz haklı. Biz ülkemizi yönetirken başkalarına mı soruyoruz ki onlarda bize sorsun.

fikret boduroğlu

kararlarına saygı duymak gerekir.bu seçim onların seçimi değilki.ülkelerinde olay çıksın ,güvenlik sorunu olsun istemiyorlardır.

Vatandaş

Ne kadar iyi sokmayın bunları ve yalanlarını

Misafir

Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, doğruyu yapıyor.seçim olacaksa türkiye de olacak.avusturya onların ülkesi.konuşma ,miting,propaganda yapacak olan türkiye de yapsın.avusturya türkiye değil.seçim,referandum vs ayakalrı ile avrupalıların ülkelerini siyasi arenanız yapamazsınız.siyasi faaliyet yapacak olan türkiye de yapsın.aynı duyarlılığı diğer avrupa devletleri de göstermelidir.başarılar,saygılar.

Amsterdam

size inat oyumuz cumhur itifakına olacak

bat

Adalete bak hem tüm partileri engelle hem tüm medyayı kullan hem kedileri trafoya saliver hem mühürsuz oy kullan hem Feto adı altında atadigin memurlarini sandıklara koy hem kolluk güçlerinin altında seçim yap hem doğuda ağlara para ver oy için neyse....

asd

Haklı türkiyede 30 milyon üstünde kürt var ypg Barzani gelip seçin propagandası yapsa Esad yada Suudi Araplar gelip Türkiyedeki Araplar için propaganda yapsa olurmu olmaz o zaman Sebastian haklı

MUSTAFA TURAN

Adam doğru söylüyor. Kendi ülkemizde yetmiyor muş gibi bir de başka ülkelerde Eyyy bilmemne oğlu gibi yüksek perdeden bagirmanin halkına vereceği rahatsızlığı önlemeye çalışıyor. Rahatsızlığın demokrasisi olmaz

Misafir

Gittiğimiz her yeri karıştırdık. Avusturya tüm Türkleri gönderse bile hakkıdır.

Misafir

Bunu başta düşünecektiniz. Öyle TRT ve A-HABER izleyerek gaza gelirseniz adamlar gene Sizin gibilerine iyi tahammül ediyorlar. İnşallah sizi sınır dışı ederler.

inadına ak

bu karar bile güzel bir propoğanda olmuş çocuk alem sizin gerçek yüzünüzü gürmüş oldu ona göre tavırı alacak.çocuk.

Misafir

sen ne diyorsun ya. Haber oku yorumda salla bir şey biliyormuş gibi. Örneğe bak lafa bak. Diploması nedir, uluslararası hukuk nedir, yasal hak nedir bilmezi sokak ağzıyla konuşur.

Misafir

Agzimiza ettiniz o secimden sonra adamlarin bize davranislari bakis acilari degisti

Misafir

niye bozuldunuz.?sadece sizinmi yasaklama hakkınız var?ama siz kendi halkınıza khk ile kendinizi koruma,halka iuse baskı yarattınız. onlada propaganda yasağı koymuş.kınanacak birileri varsa önce kendinizi kınayın

mesela

esad gelse burada urfada seçim mitingi yapsa olur mu ? mesela dedik

Misafir

DOĞRU KARAR OY TOPARLAYALIM DİYE REZİL EDİYORSUNUZ TÜRKİYEYİ

tepe

avusturyada türk vatandasi kalmadi zaten rte sevdalilari günlerce kuyruk olusturup türk vatandasligindan ciktti

Misafir

Yorum yapacaksan kendi adını kullanarak yap. Dik duruşlu ol biraz kaçak güreşme

emir

Adamların işi gücü yok,Reis'e çalışıyorlar.Yine çatışma ortamı yaratıp oy kazandıracaklar.Olacak o kadar.

Misafir

Bence çok doğru bir karar. Madem Reisini çok seviyon geleceksin Reisinin memleketinde yaşayacaksın. Oralarda yaşayıp Euroları istiflerken Türkiye'de yaşayanların geleceklerine söz sahibi olamazsın.