BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.443,96

Sig Sauer nedir hangi ülkenin Cumhurbaşkanı Erdoğan artık almayın dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklamada Sig Sauer silahlarını almayın dedi. Sig Sauer silahlarını kim kullanıyor Sig Sauer özellikleri ne? Sig Sauer hangi ülke yapımı? Tüm detaylar internethaber'de.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
kundemacı

Sig sauer, silahlarının ABD yapımı olmadığını bunlarla ilgili ahkam kesenlerde bilse sorun kalmayacak. Bu gün Türkiye'de 10 yaşında çocuğa sorsanız Alman yapımı olduğunu söyler.

Misafir

E o zaman Nato dan da çık tayyip ADAMLAR MERAKLI DEĞİL SANA RÜŞTÜ TÜM DÜNYADA KANITLANMIŞ TABANCALARINI VERMEYE. O SİLAHLARIN HER BİR PARÇASI İNCE ELENİP SIKI DOKUNUYOR TUTUKLUK YAPMAMASI BİR RASTLANTI DEĞİL SEN ALMA KULLANMA AMA EMİN OL DÜŞMANLARIN BÜYÜK BIR ZEVKLE KULLANMAYA DEVAM EDECEKTİR nöbetini silsile silsile izlemeyelim çek bir one minute kapansın konu onlar yoluna sen yoluna git ya. Gerçi taa Rize den kalkıp başımıza geldin gitmek bilmiyorsun ya O SEBEPTEN BEN SENİN KENDİ YOLUNA GİDECEĞİNE PEK İNANMIYORUM DİLİ AYRI GÖNLÜ AYRAN BİRİSİN SEN NE YARDÂN NE SERDEN VAZGEÇEMEYEN EHLİ SÜNNET GÖRÜNÜMLÜ EHLİ DÜNYANIN BİRİSİN

Misafir

Bu zamana kadar çok geç kalınmış bir karar.Günümüz tabancaları ne marka olursa olsun hemen hemen aynı sayılacak işi yapar.Tabanca değil bilek ve yürek önemlidir.Türkiyedeki bütün silahlı birimler,emniyet,istihbarat,ordu,gümrük vs mutlaka türkiyede üretilen silahları kullanmalıdır.

  • 1