BIST 9.951
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.442,30

Seçim sonucunu bilen tek firma açıkladı! Gül'ün oy oranı...

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde anket yapan 12 şirketten en başarılı tahmini Andy-Ar şiketi yaptı. Andy-Ar, Erdoğan'ı yüzde 53, İhsanoğlu'nu 37,9, Demirtaş'ı yüzde 9,1 olarak açıklamıştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 64 Adet Yorum
www

Adamlar tezgahı kurmuş, yiyor. Gül tekerlerine çomak sokacak.

hakkı

Kimin ne kadar para aldığı aslında anket sonuclarından belli. Yazık ki ne yazık sonrada çıkıp kıvırmaya çalısıyorlar. Algı operasyonu ülkemizin en büyük sorunu çünkü kimse ne okuyor nede verilen bilginin doğrulugunu kontrol etmiyor. Bu yüzden elin avrupalısı bize her zaman basıp geçiyor. !!!!!!

sadık ay

DESENİZE AZINLIĞIN ÇOĞUNLUĞA TAHAKKÜMÜ SİSTEMİ TEKRAR GELECEK. DAVUTOĞLU GÜLE HÜKMEDECEK. YAZIK. İNSAN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR.

salih mert

bencede abdullah gül olmalı.çakallara partiyi birakmamalilar

sülo emmi

leng arkadeş, 14 parti adayıydıda, karşıdaki 14 x 2 = 28 tane devlet ve yandaş tv lerle, hergün canlı yayında ve devasa devlet gücü ile kişiler yarıştı. BU güce kim dayanır, haksızlığın dip yaptığı yerde seçim sonucumu konuşulur hiç, ama şu var, yüde 55-60 bekliyorlardı, zorgücüyle 51,7 aldı ve şok oldu, başkanlık buhar oldu. yiğen böyle işte.

musa dikbaşlı

Eyide a.gül milletvekili değil, başbakan olamaz yasal olarak, ancak genel başkan olur, başbakanda genel başkan ayrı, başbakan ayrı asla olamaz dedi, bu bir, ikincisi ise, sayın a.gül için ak parti artık bitmiştir, yanı sıra babacan, m.şimşek ve daha bir çokları. çünküm tayyar ve jöleli arkadaş, partiyi dizayn edenlerin basın sözcülüğünü yapıylar, seyfi ne iş?

Deniz

Abdullah Gül neden ekarte edilmeye çalışılıyor anlamış değilim.

BİLAL

Abdullah gülü istemiyorlar çünkü parti abdulah gülün kurduğu parti değil artık .kurulduğu ruh ve düşünceden uzaklaşmış fedakarlık değil menfaat partisi

ömer yavuz

muharrem ince kim şu ramazanda birayla poz veren mi ? chp atatürkü mezarından çıkarsa bu ülkede demokratik bir seçim kazanamaz. atatürkün sağken yaptırdığı seçimlere bak istersen.

ZMC

AMA SEN PARALELSİN.

Seyfi

Tamamen haklısın. Abdullah Gül dururken Ahmet Davutoğlu kim oluyor.

B.GÜNEY

YAVRUM SEN MALMISIN KATILMAYANLARIN HEPSİ SİZE Mİ O VERECEK ZANNEDİYORSUN BEN OY VERMEYE GİTMEDİM AMA RTE NASILSA RAHATÇA ALIR DİYE GİTMEDİM...YOKSA OYUM ÖLENE KADAR RTE'YE.....BİR DE SİZİN (14 PARTİ ) ALDIĞINIZ OYU HESAPLASANA YAPTIĞIN HESABA GÖRE...

muharrem ince olursa oyum chp ye

chp yi şaha kaldiracak bu yobaz sürüsüne gereken cevabi verecek tek babayiğit lider MUHARREM İNCE dir gerisi fasa fisodur

Sercan

gül bu kadar geniş kabul görüyorsa onu istemeyenleri anlamıyorum. abdullah gül demek güçlü ak parti demek. hesabınız neyse kabul etmiyorum. abdullah gülü buruşturup bir kenara atamazsınız.

abdinde

tayyiban bu şirketi gözden kaçırmışlar bence :) bi de gönülden neler kaçtı bir bilselerdi inanın hiç gülmezlerdi

Ulaş Günce

Fakat Gül İrancı değil!

kemal ali

Ahmet Davutoğlu AkPartinin gelmiş geçmiş en başarısız bakanıdır. Suriye de esat 6 ayda gitcek dedi tutturamadı, musulda koas yok dedi sonraki gün konsolosluk basıldı, türkmemler ölüyor yardım edemiyoruz. Başbakan kesinlikle Gül olmalı.

Emre

tüm veriler abdullah gülü gösterirken partideki gül alerjisi nedir anlayamadım. neden istifade etmek yerine tasfiye etmeye çalışıyorlar?

Alternatif men

O zaman birde diğer partilerinin seninki dahil hesapla zırcahil. Seçimlerde katılanın oyu muteberdir. Bırak bu ayakları...

yusufziya

Aynen katılıyorum

hüsnü yardım

Ahmet Davutoğlu nasıl %1 oluyor

yusufziya

utanacak iş yapmadık utanacak işleri yapanlar ortada asıl utanması gerekenler hainlik yapanlar utanacak iş yapılsaydı bunca güzel işler gercekleşemezdi Bu Aziz Millet koyun değil herşey ortada sen göremiyorsan ben ne yapabilirimki.

yusufziya

tıpış tıpış gidip oyunu verseydi seni zincire vuranmı vardı veremiyenlerin hepsi Ak parti karşıtımı zannediyorsun böyle hesep yapıyorsunuz ve hesabı hiçbir zaman tutturamıyorsunuz.

fikret boduroğlu

senin liderin,iş üzerinde yakalandı.utanmadan destekliyorsun.

Mert K.

Kim Neyi Bildi?................... Er­do­ğan se­çi­mi, top­lam seç­me­nin yüz­de 37’i olan 20 mil­yon oy­la ka­zan­dı. Top­lam seç­me­nin bü­yük bö­lü­mü (35 mil­yon 891 bi­ni) ona oy ver­me­di.... Nerede 51?..............