BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.435,08

Reza Zarrab davasıyla ilgili hükümetten flaş açıklama

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Reza Zarrab davası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
Hakkı ARAR

Zarrab da bir BOP projesiydi.

Suç ve Reza

Hadi itiraf edin çok korkuyorsunuz değil mi la :)))) Zarrap tutuklandığında neden kumpas demediniz? CB bizi ilgilendirmez diyordu.

Misafir

AHHH REZA AHHH NERDESIN SEN GITTIN GIDELI CARI ACIGIMIZ COGALDI MEMLEKET ZORA GIRDI SEN GITTIN DOLAR 4 E GELDI SEN YOKSAN HERSEY EKSIK ICIMIZ BURUK SARKICI EBRU GÜNDES BILE 80 ODALI YALIDA TEK BASINA NE YER NE ICER NASIL TEMIZLER GÖZÜ YASLI CILEKES ANADOLU KADINI EBRUMUZ AGLIYOR AKEPELILER AGLIYOR

Misafir

KOMIK COK KOMIK REZANIN ORTAGI IRANDA IDAMLA YARGILANIYOR REZA AMERIKADA YARGILANIYOR AMA HER IKISIDE TÜRKIYEDE KAHRAMANLAR ÖYLEMI?????

Misafir

AKEPELILER ISYANDA AKEPELILER FERYAT FIGANDA AKEPELILER ÜZGÜN AKEPELILER BÜZGÜN EEEE KOLAYMIMEMLEKETIN CARI ACIGINI KAPATMIS BUGÜNE BUGÜN...SABIR EYYYY AKEPELILER SABIR SIKIN DISINIZI ELBET GÜN GELIR REZYA KAVUSURSUNUZ UNUTMAYIN DAG DAGA KAVUSMAZ INSAN INSANA KAVUSUR ACINIZ ACIMIZDIR!!!!!!!!!

Mesut Bey

Ne hukuku? ABD Iranla ticaret yasak diyor herkes uymak zorunda yoksa hukuka aykiri. ABD burnumuzun dibindeki teröristlerle isbirligi yapiyor silah veriyor, bu silahlar Türkiyeye dönüyor, hukuka aykiri degil. Ne bicim sacmalik bu ya. Birde icimizdekiler ABDnin bu uygulmasina destek veriyor, hayret ya.

Misafir

IRAN ILE TÜRKIYENIN ARASINDAKI ANLASMA HUKUKA UYGUNMUS EEEE O AZAMN REZAMIZIN ORTAGI NIYE IDAMLA YARGILANIYOR AKEPELILER

Misafir

hocam bence de gumpas da siz niye madalya taktıydınız bu adama????

Misafir

vatansever iş adamıdır gumpaz yapmazzzzzzz gelsin yine madalya takacazz

Misafir

Daha dava sonuçlanmamıș, belgeleri görmemișsiniz kumpas oldugunu nerden biliyorsunuz? Bakanlar kurulu devlet ișleri ile ugrașacaklarına akșama kadar zarrabta zarrab hayrola bu korku ve endișe neden?

Misafir

he gumpaz he kumpaz la valla

bir basit vatandaş

Hükümet ve Çokbilmiş Reyiz RT Erdoğan neden Reza Zarrab için bu kadar telaşlanıyorlar? Amerika'da veya Yurt dışında tutuklu olan Mahkeme edilen bir sürü başka vatandaşımız var, neden onlarla bu kadar ilgilenilmiyor?

Soner

Manevi evlat hayırsever iş adamı hayatında ilk defa hayırlı bir iş yapacak anlaşılan

faruk

Dolar yine dolmuş sizin derdiniz ne dolar doldukça benim pazar çantam küçülüyor sizi pek ilgilendirmesede ay sonu bana daha uzak görünüyor 2019 ise asır gibi hele bir gelse

MİSAFİR

OYUN BELLİ EVLAT KONUŞSA NOLUR KONUŞMASA NOLUR AMERİKA TÜRKİYEYE TUZAK KURUYOR

ne kumpası yav..

Bu ne telaş adam itirafçı olmak için kalktı gitti,bırakın peşini korktuğumuz ne var 4 bakanı zaten biliyoruz kii yargılanmadılar halen korumalarıyla arzı endamdalar,yazlıkta vs.de görüyoruz.bir de değil,koruma ordusu var içişleri bakanının.keyfi yerinde..!!!

Yaaa

Ne oldi rizaya guvenmiyormudunuz

Bekir sıtkı sezer

Henüz itirafçı olup olamadığı belli, deliller üzerinde gizlilik kararı var. Bunları nereden biliyorsunuz, bu telaş neden.

Misafir

:D cumhur başkanları vatana ihanet suçu dışında bir suç ile yargılanamaz vatana ihanet diye bir suç da tck da bulunmamaktadır neler vatana ihanet sayılır belirtilmemiştir. Yani hukuki anlamda tayyip zaten yargılanamaz çünkü cumhur başkanı bu bile çok tutarsız bir cümle kurduğunuzun göstergesi :D:D:D

vatandaş

Adama daha konuşmadı ama söyleyeceği her şey şimdiden iftira ve yalan öyle mi?

Yazık

Zerrab en baştan satış yaptı tutuklanacağını bile bile ABD ye gitti. Asıl bu güvenilmez adam ile iş tutanlar sorumlu bu problemden. Koskoca TC bir çakalın oyuncağı olmamalı.

ne kumpası

O kumpas bu kumpas.Hani bizi ilgilendirmiyordu neden reza ile bu kadar çok ilgileniliyor?ABD deki savcılara (en komiği de bu aslında) soruşturma açılmaya çalışılıyor?

Ali Komisyon

Vatan hainleri ülkemize kumpas kuruyor yine... Bu kumpaslara bir çözüm bulunmalı... Acaba yüzde yirmi komisyonun legal olduğu ve devleti yöneten siyasetçi ve bürokratların ezilmeden yaşaması için yüzde yirmi komisyon almalarının şart olduğunu mu kanunlaştırsak... Ticaret erbabı gibi legal olsa yani.

misafir

Sayın Bakanım kumpas olduğuna inanıyoruz tamam.Ama zarrab için 2 kere nota vermeyi anlamıyoruz.Lütfen TÜRK MİLLETİni aydınlatınız.

MİSAFİR

BU ÜÇKAĞITÇI ADAMIN VE KALDIKİ TÜRK DE DEĞİL --YANİ İRANLI OLMASINA RAĞMEN İKTİDAR -DAKİLER NİÇİN BU ZATIN PEŞİNDELER ANLIYAMIYORUM?? BİR KORKULARI OLMALI ..Kİ VAR ..KİMLER RÜŞVET ALDI VE BU REZİL ADAM NELER ÇEVİRDİ BU ÜLKEDE ORTAYA ÇIKACAK DİYE KORKULUYOR BENCE..AMA NE DEMİŞLER?? KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR...