BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,75
ALTIN 2.435,77

'Patatesi değiştir' dedi garson dehşet saçtı!

ANTALYA'da yaşayan İranlı Masoumeh Bahamin, 5 ay önce restoranda soğuk ve ketçaplı servis edilen patates kızartmasının değiştirilmesini istediği garsonun fırlattığı bıçakla yüzünden yaralandı. İranlı kadın, konunun halen soruşturma aşamasında olmasına tepkili.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Sen kimbilir neler dedin. bu garson delimidir 5 yildir calistigi restoranda ilk defa böyle birsey yapmis bize neden kimse bicak firlatmiyor garsonu kesin delirtmis git memleketine menmun degilsen

mesut yalcin

Yorum yapan arkadaşlar hepiniz calişiyorsunuz.dogru mu?caliştiginiz firmaya gelen muşteri bişeylerden memmun olmayip size kufür edip gitse siz napardiniz acaba?

Kerim asil

Adaleti olmayan bie ülke yıkılmaya mahkumdur.

Misafir

eveeet burda işler bööle yavaş yürür.ülkende yaşa keyfine bak.bunlarıda bize bırak

Misafir

İranlı bayan burası Türkiye. BURADA ADALET SADECE KADIN İSMİ OLARAK KULLANILIYOR. Ne yazık ki insanların beklediği o adalet halen ülkemizde kullanılmıyor. Senin gibi binlerce insan belkide milyonlarca insan sadece adaletten yakınıyor. Hapishaneler suçlu doldu taştı ve almıyor bile. O yüzden de yeni yeni cezaevleri inşaa ediliyor.

Misafir

burası türkiye işte ögrenin artık

Ali

Ne yazık ki Türkiye deki adalet anlayışı bu , yapacak birşey yok, yapanın yanında kâr kalıyor

mert

Bende işletmeciyim.Bunu tasvib edemem ama o kadar kendini bilmez geliyorki işletmeme deli olmamak elde değil.Acaba bu bayan neler yaptı da bu garson çıldırdı.

Misafir

garson kadin neye kizdi da böyle sinirlendi acaba

tg

olay üzücü ama sizce de olay aynen böyle mi olmuştur acaba

  • 1