BIST 9.940
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.446,26

ORC MHP Kurultayı anket sonucu kim kazanır?

ORC Araştırma'nın MHP kurultayı öncesi yaptığı saha araştırmaları sonucuna göre MHP kurultayını Devlet Bahçeli kazanacak. ORC araştırma sonuçlarına göre Devlet Bahçeli delegelerin yüzde 60'ının desteğini alacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 61 Adet Yorum
Ünal güler

AKP anket heyeti temennilerinizi dile getirmişsiniz.Siz de hiç ahlak ve izan yokmu kardeşim,siz de ALLAH korkusu diye bir kavram olmadığı kesin.Bu haberi yayınlarken hesap günü ne cevap vereceğim diye bir an olsun düşünmediğin kesin,unutma o gün hiç bir bahanen kabul edilmeyecek.

ALASÖZ

Başka bir partinin güdümüne giren bir partinin üyelerinin bu durumu kabul etmesi mümkün değildir. Bütün varlığını kendi amaç ve hedeflerinden değil de başka bir partinin iktidarda kalmasına bağlayan bir parti demokrasi kurallarına uygun düşmez.

Misafir

buna ancak kadir İNANIR

Sahibinin sesi

"SAHiBiNiN SESi" diyor, Abdulmuddalibb el-ArRabbi ebu Rükneddinn bin Abuziddin :)

Misafir

sızdmı bahçelının gurubuna dahıl olanlardansınız bahçelı kötu deyıl başarsız bırdır gırmesı doru olandır bence

Misafir

Bu Halk Recep Tayyip Erdoğan’ı ne sevdiği için nede korktuğu için destekliyor, desteğin tek nedeni Türkiyede Recep Tayyip Erdoğandan başka liderlik vasfına sahip Siyasetcinin olmaması, Bahçeliden, Kılıçtaroğlundan ve Demirtaştan ne Başbakan olur nede Cumhurbaşkanı, Kılıçtaroğlunu iş Dünyasından birisi güvenipte Tuvaletine Bekci dahi yapmaz.

Karesi Beyi

poyraz isimli kardeşim, poyraz gibi esmişsin ve ben hem vallahi hem billahi sizin yazdıklarınızın altına imzamı atarım ve en Kalbden bir şekilde size katılıyorum.

Misafir

Kurultaya anketinde sorular kime soruldu acaba? Kurultay yapilinca bu anketin yanlisligini da gorecegiz. Meral Aksener %60 gibi bir oranla secilir

Poyraz Kasırga

Eğer gerçekten Ülkücü terbiyesi alarak ocakta yetişmiş ve 9 ışık dokrini kavrayıp hayatının bir parçası haline getirmiş bir dava adamı, Ülkücüleri MHP'yi ve kutsal dava töresini mahkeme kapılarına düşüren ve MHP'de ivedilikle ve acilen zaruri bir şekilde yapılması gereken OLAĞANÜSTÜ kongerinin yapılmaması için hertürlü bayağılı ve çirkefliği yapan o zevat Bahçeli'yi ASLA genelbaşkan SEÇMEZ SEÇMEMELİ...... Çünkü Ülkücülük öyle ben ülkücü oluyorum demekle OLUNMAZ OLUNAMAZ, gerçek bir Ülkücü, Türk islam sentezini şiar edinen, hiç birzaman şahsi çıkar ve menfaât gözetmeyen, makam ve mevki, şöhret ve şehvet için asla ne davasını ve nede dava Adamlarını satmayan, Adamın Adamı değilde DAVASININ ADAMAI ola ve inandığı davası için kelle koltukta Ana'dan yar'dan ve hertürlü malmülkden vazgeçen ve davası için vurulmaya ve gerektiğinde vurmaya kararlı ve hazır Ülkü Alperen'leridir. Ve eğer o yüzsüz ve pişkin ve yüzsüz zevat Bahçeli'yi seçerlerse ALLAH o MHP'yi kahreylesin.

MİSAFİR

EĞPERKİ MHP SEÇMENİ HALA DEVLET BAHÇELİYE OY VERİRSE YAZIKLAR OLSUN NE HALLERE DÜŞTÜK HALA ZAMK GİBİ YAPIŞTIĞI YERDEN KALKMAK İSTEMİYOR BU DEVLETLE SEÇMENİNLE HALAY ETMEKTİR GİT HEMDE DEFOL GİT

Cakic

Sedat Peker, yakinda hepsini tektek bahceliye oy vermesi icin ikna eder.

yılmaz

bu anket bence inandırıcı degil hepsi tersine çıkaxaktır

yalnız kurt

ORC Araştırma Sahibi Mehmet Murat Pösteki, Bizleri çok güldürdün Allah(c.c)ta seni güldürsün.

AKIL VARSA VARDIR

BAHÇELİ KAZANIRSA MHP BİTECEK,KAZANMAZSA İKTİDAR ŞANSI BİLE VAR,DÜŞÜNÜ TAŞINIRLAR ARTIK,

İhsan k.

değişim gerçekleştikten ve devlet bahçeli gittikten sonraki ilk genel seçimde MHP nin alacağı oy oranını söylüyor orc. hemen yanlış anlamayın :))

gulen boya

haykirarak guldum ......

kars

bu anketi kimle yapmışlar kendi istekleri bu olsa gerek

Osman K

Lütfen 'He he' deyip geçelim.

kültigin

aç tavuk rüyasında darı görürmüş...

murat

Yav he he..:) Sizi komikler..

Kara AŞKAN

Yine başladınız algı operasyonuna ama nafile

muro

daha düne kadar girdiği her seçimi kaybetti diye bi tarafınızla gülüyordunuz şimdi kıymete bindi de seçim kazanacak durumamı geldi aktroller ne yapacaklarını şaşırdı artık

mhp

olur görürsem söylerem

sancar

öyle bir şey olursa,herşey eski tas eski hamam devam eder..bizde mhp ye oy vermeyiz bu sefer olur biter..anketçi akp li bahçelinin kazanmasını istiyorlar..başkanlık gelsin diye..

Misafir

çok doğru oy sandıkta bir şirketin elinde değil