BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,73
ALTIN 2.438,11

Öğrenci yurdunda ölüme 3 tutuklama!

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, kaldığı öğrenci yurdunda çıkan kavga sonrası İsmail Kerem Topal (14), adlı öğrencinin merdivenlerden düşüp yaşamını yitirmesiyle ilgili 3 yurt görevlisi tutuklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
ASSİVAS

KOMPLE KAPATIN BU SÜLEYMANCILAR YURDU VE DİĞERLERİNİ, KOSKOCA DEVLET YURT YAPAMAYACAK KADAR ACİZMİ, ONLARIN EL KOYACAĞIZIN TRİLYONLARCA MAL VARLIĞI ABAD EDER EĞİTİMİ?

Misafir

Yurtlarla olan sıkıntın ne.?üniversiteye gider yurtda kalır,yatılı okur yurtda kalır,Kuran Kursuna gider yurtda kalır.Nerede kalacak bu öğrenciler.Din düşmanlığı yurtlar üzerinden yapılacaksa boşa kürek çekiliyor.Burada öğrenci kavgasını yurt görevlisine sebep görmek de ayrı sıkıntı.Görevli görev yapar dert,yapmaz dert nasıl olacak.Okullarda öğretim yapılamaz kimsenin umrunda değil ama bir öğretmen dersin huzurunu bozana kızar herkes eğitimciye saldırır,devlet eğitimcisini korumaz,öğrencinin hzuursuzluğuna pirim verir neden.?

Okur32

Hiç cemaat faktörunden bahsedilmiyor.Bu yirt kime ait? Yine Aladağlar daki yanarak can veren malum cemaatin yurdu mu.Bu yurtlara neden cocuk verir anne babalar.Çocuklarindan bu kadar mi bíkkinlar

murat

kavgayı izleyenler suçludur

Bedel

Aldiği darbelerle çocuk sersemliyor ve sorumsuz insanların seyretmesi ile piskolojik olarak tükeniyor ve en ufak darbede yıkılıyor hepside sorumlu

bitlisli

Melek yuzlu cocuga nasil kiymislar 0rda 3 kisi var onlarda bakiyyor nasil yetisisiyor bu cocuklar

nur bennu

çocuğu vahşice yumruklayan çocuk niye tutuklanmadı, sebep olan o.

  • 1