BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.437,11

Oğlunun arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi!

İngiltere'de bir kadın oğlunun 15 yaşındaki arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi!

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
YİĞİT

İYİCE REZİL BİR HABER SİTESİ HALİNE GELDİNİZ.HER GÜN BENZER HABERLERİ SİTENİZDE DEĞİŞİK RESİMLERLE POMPALIYORSUNUZ.

musa

iste avrupa bu

ufuk

ingiltereye laik diyen zeka da epey bir komik. Evvela orada klise, kraliyet ailesine bağlıdır. Yani bir nevi kral veya kraliçe aynı zamanda ülkenin halifesidir. Konunun laiklikle alakası yok. Ben etrafda ne hacı hoca görüyorum, yoldan geçen karıyı kızı süzen. Edep, sakalda olsaydı, gökten keramet yağardı hepinize. Pislik herifler.

ufuk

Laik ülke olmakla ne alakası var. Suudi'ler ne halt yiyor erkek erkeğe haberiniz yok sanırım. Onlar dindar da ne oluyor peki? Aklınızı başınıza alın. ! Beğenmiyorsan laik sistemi, defolup gideceksin.

Ufuk

Fotoğraftaki 2 kişi de erkek ayağı. ? Ne iş?

egeli

laik ülke normaldir

makara

yaziyi neyle okuyorsunuz? adamlar 2 sene ertelenmis hapis veriyor ve cocuklara yaklasmasi yasaklaniyor... bizde olsa kendi rizasila birlikte oldu diye cezasiz birakirlar ve hic bir yasak olmadan kontrol olmadan elini kolunu sallar dolasir... orasi avrupa kadin cocuklara yaklassa bir laf etse simdi katlanmis olarak hapis cezasi yer... bide herkeze teshir ediyorlar böyle kisileri millet bilsin diye... türkiyede tecavüz edenler elini kolunu salliyarak dolasiyor ceza almadan onu yazsana...

ayaz

orası ingiltere böyle şeyler gayet normal..

m.top erdağlı

çağdaş uygarlık seviyesi.izindeyiz chp

zohan

bununla da girilir ama birader çocuğun suçu yok :)

tuak

ne lüzumsuz anneler var dimi???

  • 1