BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,75
ALTIN 2.435,77

Nagehan Alçı'dan Dursun Çiçek'e teşekür

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, itiraf niteliğindeki açıklamaları için CHP’li eski milletvekili Dursun Çiçek’e teşekkür etti. Alçı, bugünkü yazısında HSK'nın Çiçek'e konuşan savcı ve hakimlere soruşturma açılması çağrısında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

A. Şık ve D. Çiçek f. cülerin içeride devşirdiği kişiler oldu malesef. D. Çiçek yine yakın zamanda hdp ile ittifak yaparız demişti. Tarihte bunların örneği vardır. Kendine zulmedenlerin tarafına geçenler. Zayıf karakterler. N. Şener ise dik duruşunu hep korudu.

Misafir

Kredieyi Bankasya'dan (yani fetö bankası) aldı.2 değil 5 milyoncuk 😃 onunla da boğazda yalı aldılar.Yalı da değil yalıcık.

ahmet rasim

Alçı gayet doğru söylemiş. 27 Mayıs kafası devam ediyor, özellikle sivillerde. Ama o günler geçti artık laik beyler.

MİSAFİR

Bu kadını oldum olası sevmem ..Menfaat için söylemiyeceği hiç bir şey yok..Onun için inandırıcı biri değil bana göre..

Misafir

Bu hanımefendi Ergenekon ve Balyoz kumpasının çığırtkanlarından. Fetö'nün ekmeğine yağ süren şahsiyet! Hala nasıl bir gazetede yazabiliyor olacak iş değil. Bu hanımefendiye kim inanır artık!

SA AS

BU KADININ MEZUNİYETİ VE BURAYA NASIL GELDİĞİ İYİ ALTYAPISINI GÖSTERİYOR MU? GEÇTİM...

ekrem

İçine daldığımız kirizden kim sorumlu? 'Dış güçler' lafını bir yana bırakıp gerçekçi olarak soralım; Cumhurbaşkanı kim? Erdoğan. Seçim Kampanyasında vatandaşa bin bir tatlı vaatte bulunan kim? Erdoğan Lağvedilen Başbakanlığı şimdi fiilen kim yapıyor? Erdoğan. Başkomutan kim? Erdoğan. Varlık Yönetimi nin Başkanı kim? Erdoğan. Milletvekillerini belirleyen kim? Erdoğan. Bakanları seçen kim? Erdoğan. Müsteşarları, danışmanları, hertürlü üst düzey bürokratı atayan kim? Erdoğan. Baş ekonomist kim? Erdoğan Dış politikamızı yürütn en baş diplomat kim? Erdoğan. Peki bu kadar büyük yetkileri olan Cumhurbaşkanı'nın sorumluluğu ne? Anayasanın 105'nci maddesi "Cumhurbaşkanı'nın resen imzaladığı kararlar ve emirler aleyine Anayasa Mahkemesi dahil, yargı mercilerine başvurulamaz'diyor. Hiçbir makam Cumhurbaşkanı'ndan hesap soramaz, hakkında en ufak bir dava açılamaz. Görev ve yetkisi pek çok, sorumluluğu ise hiç yok! Bu yüzden "Krizin sorumlusu kim'" diye sormayın lütfen!

gencoglu

bütün suç akpartili vekillerde bütün suç akpartide bri türlü akıllanmıyorlar halen yan gelip yatıyorlar boş beleş yok implantmış yok şuymuş kendileri için çalışıyorlar 17/25 aralık yargı darbe girişimi oldu akıllanmadılar, gezi anarşizmi oldular akıllanmadılar, 15 temmuz kanlı darbe girişimi oldu akıllanmdılar yok akıllanmıyorlar. darbe heveslisi olmak dahi çok ağır cezası olmalı. dünyanın hiç bir yerinde böyle bir saçmalık yok daha geçen aylarda yunanistanda bunun için PARTİ KAPATILDI ama bizdeki vatan hainleri bu açığı bildikleri için sınırsızca esefele safiilinlik yapıyorlar

Misafir

Nagi hanım.. asyabanktan aldığın 2 milyoncuk krediyi ödedin mi ? ödemedin mi?.... fetöyü övdüğün günleremi saydın yoksa...

ali

Bunlar ne şanslı İnsanlar? Hala yargılanmadıkları gibi orda burda ahkam kesip akıl vermeye çalışıyorlar. bir kere aldığınız ballı kredi tirilyonların sonra da feto ya uşaklık yapmanın hesbını verin

Rasi

15 Temmuzu tekrar hatırlatmalı bunlara.Cuntacıları cezaevlerine gömdük, yer kalmadı bir sonrakinde mezara gömeriz. Akıllı olsunlar derim

Huseyin Toplu

Hadi hayırlısı inşallah olur

fikret boduroğlu

iktidar mensubu,ülkeyi yönetmiş ,yaptığığı yanlış duygusal yada kasıtlı davranışlarının faturasını ülke ve toplum ödemiş siyasilerin yargılanmasına niye karşısınız.yargı sadece sade vatandaşımı yargılayacak.suç işleyen herkes yargılanmalı.ve cezasını çekmeli.memleket iktidar mensuplarının çiftliği değildir.

hacı murat

Nagiş : Süper deha,siyasetbilimci,spor akademisyeni,toplum bilimci,medya uzmanı,uluslararası ilişkiler uzmanı ve stratejist,ahlak ve etik timsali kültür ateşesi kocanız Rasim Ozan nerelerde hiç gözükmüyorda.Fetö bankasından aldığınız kredi ile sahip olduğunuz,boğaz kenarındaki trilyonluk yalınızda mı dinleniyor acaba neler yapıyor?

Misafir

Demokratik bir ülkede "27 Mayıs kafası" yani "Askeri vesayet" istemi elbette kötüdür.Eğer doğruysa Dursun Çiçek'e bunları ifade eden savcıların olması da böyle kötü bir şey ve haklarında gereken yapılmalı! Doğruları yazmışsın...Tamam da...Bunların yanında;hakim ve savcıların "hiç kimsenin,ama hiç kimsenin önünde ayağa kalkmamalarını,önlerini iliklememelerini ve alkışlamamalarını" da söylemelisin!Tabii sende zerre kadar doğruluk ve dürüstlük kırıntısı varsa!

Misafir

Tesekkur ederim nagiha n alciya dogru yazilarinda

  • 1