BIST 9.936
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.449,45

Murat Ülker'den şok karar! Kapattı

Ülker'in patronu Murat Ülker, twitter hesabını kapattı. Ülker'in olay 1 Nisan reklamı sonrası, şirketine yönelik eleştirilere cevap vermiş, referandumla ilgili de "evet" oyu kullanacağını ilginç bir mesajla paylaşmıştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
şahin

sana inanmıyorum reklam veren müdürünü görevden almadın reklamcını mahkemeye vermedin

Misafir

O evet yağını ve ülker ürünlrini Evet oyu verenlerde HAYIR Oyu verenlerde yiyor Murat ülker Sandıkta özgür iradenle istediğin oyu kullana bilirsin Sandık dışında benim özgür irademi etkilemek için EVET diyorsun şu ana kadar sizin ürünlerinize verdiğim para haram olsun bundan sonrada sizin ürünlerinize para vermiyeceğim.

BOYKOT VAR

ÜLKER VE PINAR MAMULLERİ,CEPLERE ZİYAN YEMİYORUZ.

ENAYİMİYİZ !!

ÜLKER VE PINAR MAMULLERİNİ YEMİYORUZ,ETRAFADA ANLATIYORUZ,BİLENLER BİLMEYENLERE SÖYLESİN,!!

ALMAYALIM

ÜLKERE BOYKOT,RUHUMA DOKUNUYOR.

ALMAYALIM

METRO İSTASYONLARI SİZİN Mİ HERŞEY ÜLKER.

i.a

Evet ne yaramış O'na.. Hayrı geçmiş olsun

vatanım

ülkerin önceden fetö cemaatinden olması nedeniyle tsk kantinlerine bu marka alımlarını yasaklamıştı, şimdi de akp li ayaklarına yatıyor..

Misafir

daha neler olacak neler küçük kardeşine namussuzluk yapılırsave birileri dur demezse o küçük kardeşin intikamı da çok ağır olur

piskevütçü

işinle uğraş salak, milletin değerleriyle değil

ben halk

En çok tercih ettiğimiz ülker ürünleri demekki halkın tamamını hitap etmiyormuş. ülkerin patronu halkın halkın yüzde 49'unu protesto ettiğine göre, halkın halkın yüzde 49'u da ülkeri protesto edecektir.

O.E

CEO su azılı fetöcü olup cezaevindedir.Demek ki başka fetöcü yok ülkerde .

Emre

1 Nisan reklamı bisküvi reklamı değil korku filmi fragmanı gibiydi. Evini folyoyla kaplı bulacaksın, gözünü parlama alacak, acılar seni bulacak gibi saçma sapan ifadeler, kale direğine bağlayıp suratına pis burunla şut çekmek, pastasına acı katıp acılar içinde kıvranmasını izlemek gibi sadistçe şakalar olan bir reklam filminin çocuklara hitap etmediği çok açıktı.

Misafir

zaten artık ülkerin hiçbir ürününü almıyoruz lütfen türk halkı almasın.pınarda yaşarholdingde evetçiymiş. evetçi şirketleri ifşa edin topluca tavrımızı koyuyoruz.hayırcı zenginler gıda şirketleri kursun kendi ürettiğimiz malı alalım paramız bizde kalsın

yaz kızım

ülker bir zamanlar feto cemaatinin elemanıydı şimdi de akp yalakası.. 10 sene tsk kantine ülkerden mal alımlarını yasaklamıştı.!

Misafir

ülker, akp nin siyasi şov arenası olmuş.ülker ürünlerine verdiğimiz paralar meğe,r partizan ülker kasasına gidiyormuş.

Misafir

Darbe cagrısımı yapan reklamı unutmadık ülker ürünlerini kullanmıyorum yakınlarımı da uyarıyorum darbe insanlık sucudur reklamla vs darbeyi çağrıştırmak darbe cagrısı yapmak bu milelte ihanettir

Dürüstlük Özlemi

Cola Turka üretildiğinde İstanbul bayii kimdi? Demokrasi düşmanı, tek adam şakşakçısı Ülker ürünleri benim için bitmiştir.

  • 1