BIST 9.919
DOLAR 32,43
EURO 34,80
ALTIN 2.450,91

Muharrem İnce'den Erdoğan'a Erdal İnönü yanıtı

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “İnce diyor, ‘Seçimde birinci çıkamazsan siyaseti bırakacak mısın‘ diyor. Erdoğan söz bırakacağım. Ama benim de bir isteğim var seninle bir televizyon kanalında ekonomi tartışmak istiyorum gel karşıma. Sen yüzde 51,79 seçildin. Bunun altında oy aldığında sen siyaseti bırakacak mısın” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
AYYILDIZ

1938-1942 arası farlı bir CHP, 1942-1960 arası farklı bir CHP, 1960-1980 arası farklı bir CHP, 1980-1988 arası farklı bir CHP, 1988-2005 arası farklı bir CHP, 2005 ten bugüne kadar farklı bir CHP vardır ülkemde. Farklı olmadıklar tek yön ABD egemonyasındaki yönetimleri ve yönetim şekillerindeki değişik koordinatlardır.

AYYILDIZ

Menderes i katlettiler, Menderes in çocuklarını katlettiler, İsmet İnönü nün geri zekalı çocuğunu adam ettiler. Ah devletim ah, vah devletimi yönetenlerim vah.

AYYILDIZ

Miras yedi Erdal İnönü nün neyini savunacaksınız. Baba mirası ile İsim yapmış tıngırtı bir adamdır.

AYYILDIZ

Abdullah Öcalan denen terörist başı Ankara Üniversitesinde okuduğu zaman velisi Üniversite dekanı Erdal İnönü idi. Fazla söze gerek yok.

Adalet

Yiğitler ermeydanina. Kozunuzu paylaşın. Yoksa millet korkak der.

🌑

🌑 🌑 Bunlar Dünyanın hiçbir seçiminde kürsüden konuşulmaz!.... Bir TV'ye çıkarsın tartışırsın...

Ahmet ates

Adapazarı MA zaten tren geliyor ki😃😃😃akşamdan kalmış. CHP ye layık görmediler şimdi bize kakalıyacaklar.

reis

Mehmetcim asil sizin gibi zihniyeti dar ve kıt olanlar ekonomiden ne anliyorsunuz. Hele bana birtane fabrika goster devlete ait kalan bir yer goster saglik ptt seker fabrikasi daha sayamadiklarim ozellesmedimi

Misafir

Bol keseden atıyor İnce ,sadece Türkiyeyi şer ortaklarıyla satar , vatanını seven her türk huzurlu yaşamak istiyorsa bu bilinçsiz bedavacı adama kanmamamlı ve oyunu vatansever Erdoğana vermeli

OSMAN LOFÇALI

Yav sen ne biçim bir insansın arkadaş. Toplamda 35-40 milyar yatırım yaptı, gerisini çaldı diyorsun. Bu kadar yalancılık, bu kadar pespayelik olmaz ki. Siz kör müsünüz kardeşim.? Ya da zeka seviyeniz mi düşük? Nankörler. Hem sen Demirel'in arkasına niye sığınıyorsun? Demirel Başbakanken CHP'li miydi? Şu memlekete CHP'nin yaptığı bir tek eser gösteremiyorsunuz. Peki niye ? Çünkü yok! Alayınız gereksiz. Müfteriler. Allah korusun. Bu millet size inanıp da kazara iktidara getirse; eminim ilk kuracağınız cümle şu olacak. "ENKAZ DEVRALDIK!" Beceriksizler. Hadi başka kapıya.

Misafir

erdoğan ekonomiden zaten anlamazki.

Mehmet

Daha dünki çoçuk, sen kimsin ki Erdoğan seni karşısına alıp ekonomi konuşacak.

  • 1