BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.443,45

Muharrem İnce ne demek istedi? FOX'daki alt yazıya bakın

FOX TV'de konuşan Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bir sözü twitterda gündem oldu. FOX bu sözü alt yazı olarak verirken, İnce'ye ilk tepki de Şamil Tayyar'dan geldi. İşte o laf ve tepkiler;

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 63 Adet Yorum
Misafir

aha iki maaşlı trol gelmiş

ercüment

Ahmet Özala sorsanıza.Gerçi o da kararsız.2006 da Sovyetler 2010 da Ergenekon 2013 te derin yapı 2016 da fetö öldürdü demişti.Bir türlü 'Kalbinde sorun vardı by bass olmuştu üstelik aşırı kiloluydu hatta prostat kanseri ameliyatı bile olmuştu ve doktorlar prostat kalbi tekletir demişti' diyemedi.

Misafir

Özal kalpten gitti ne zehirlenmesi.

Misafir

Özal hem By-pass hem prostat kanseri ameliyatı olmuştu.Aşırı kiloluydu.

ECEMNUR

Bulmuşlar kendilerince koz olarak kullanabilecekleri, kendi kitlelerine kaynak olarak yedirebilecekleri bir söz, çalıp oynasınlar bakalım. Cidden bu kadar basit kelime oyunları üzerinden oy çıkarmaya çalışacak kadar mı düştünüz? Orada o yayını izleyen herkes İnce’nin o örneği ile geçmiş siyasetçilerin zamanı gelince koltuğu bir başkasına bıraktığını, yeniliklerden korkulmaması gerektiğini kastettiğini anladı. Baktılar ki çarpıtacakları bir gaf çıkmadı. Şimdi de bu tür ucuz Ali Cengiz oyunlarından medet ummaya giriştiler.

nana

sn ince chp nin oylarını kadına kaydırmak için aday yapıldı.

Misafir

Rahmetli Özal gırtlağına düşkündü ve obezdi.

Misafir

Özal boğazınan gitti rahmetli.

Metin

Her lafı kendi ayağına sıktığı kurşun... Söyleyene değil, SÖYLETENE bak! Bu İnce denilen şahıs hızla %10'lara doğru geriliyor ELHAMDÜLİLLAH!

VATANDAŞ

BENDE İZLEDİM SONDERE CE HEYCAN SON DERECE PANİK KEKİMELER BİRBİRİNE KARIŞTI COK ACELECİ

MİSAFİR

FOX TV ÇOK YANLI VE YANLIŞ SORULARI İLE AKLI SIRA BAZILARINA YAĞCILIK VE BAZILARINA DA BİR ŞEYLER BELİRTMEK OLDU ..BANA GÖRE FATİH PORTAKAL SANKİ SAYIN İNCE-Yİ İMTİHAN EDER GİBİ SORULARI VEDE BAZI DAVRANIŞLARI -İKİDE BİRDE İKAZLARI İNSANLARI SIKTI VE HATTA ÇOKDA KIZDIRDI ..ŞAHSEN KENDİSİ TAKDİR EDİLEN BİR SPİKERDİ AMA BU HALİ YAKIŞMADI ..ŞAHSEN BEN BİR DAHA FOX. TV SEYRETMEMEYE KARAR VERDİM

ABARTI

Murdoch tv. foxdan mı medet umuyorsunuz?! Örnek de tam "Öküz altında buzağı aramak" olmuş.

Misafir

Doğru....İsraile gitmeli...Orada bie böyle çamur bir medya yoktur.

Misafir

yeaaah beaaa...hülloğğğğggggggggg

Misafir

Ya insanı zorla chp'li yapacaksınız ha. Algı yapmaya çalışmıyorlarsa bu daha kötü bir durum. Zira dinlediğini anlamayan bir sözde yazar ve m.vekili var demektir. "Zehirleyecek misiniz?", soruya bak. Ya tövbe tövbe. Şakamısınız siz ya. Bu adamı pek gözüm tutmazdı (M.İnce) ancak gayet sakin ve hakaret etmeden konuştu. Yukardaki gibi bir iddia, iftira olur. Sevmediğiniz bir topluluğa ise adalet şaşmamalısınız.

Misafir

özal kaybedip gitmedi gezizekalı zehirlediler adamı, incecik açık açık tehdit ediyo....

ali

ne dediği çok açık seçimi kaybeden gider kazanan gelir.

hamza hamza

ulen bi gidin süpriz yumurtadanmı çıktınız ya:)))

Misafir

Begenmiyorsan israilegit

Misafir

Özal zehirlenerek gitti. bu örneği vermek zorundamı.

Misafir

bu ince de boş teneke çıktı ne dediğini ne yaptığını bildiği yok meczup gibi sağa sola

Misafir

arkadaş sen ne yeyip içiyon.özal kaybedip gittiyse diyorn özal seçimi kaybedip gitmediki canını kaybetti gitti.sen yazdığından haberin yok akıllarada şüphe kalıyor.özal hiç kaybetmediki seçimlerde.oyu azldı ayrı ama.

laf

boşuna "bana bir laf söyle senin idam fermanını vereyim" diye söylememişler.

azerioğlu

ne demek şimdi.demirel haydi anladık ama özal denince özalın vefatıda şüpheli olduğuna göre birşeymi ima ediyor.zehirnecekmi reis.dünde bazı sitelerde israil suikast için ajan gönderdi haberlerinin üstüne bu açıklamayı koyun düşünün bakalım.kendi şimdi yok öyle şey dediyse o taraf da vahim.koskoca devleti yönetmeye talip biri kendisinin oturmak istediği o koltukta oturan özal dan haberi yoksa ülkeyi hiç yönetemez.bu durumda chp yi teslim etmeyenlerin devlet için aday göstermeleri dahada garip.hatta kemal bey bakın onun için chp yi vermedik derse haklı.

HABERE BAK!!!!

MEDYA DEĞİL LAÇKA TARLASI. NE BEKLENİR BU ÜLKEDEN. BEN BATI OLSAM BU ÜLKEYLE BÜTÜN BAĞLARIMI KOPARTIRIM. BİZ DE BU TOPLUM BU SİYASETÇİLER BU MEDYA BU İNTERNET HABER VAR KEN BİZİ ANCA AFRİKA KABİLELER BİRLİĞİNE ALIRLAR GUGUDA DANSI YAPMAK İÇİN.....?????