BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,83
ALTIN 2.451,59

Meral Akşener'den bomba Kudüs iddiası! Mısır ve Suudi Arabistan...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ABD Başkanı Trump'ın Mısır ve Suudi Arabistan'la anlaşarak Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan ettiğini söyledi. Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Lozan çıkışıyla ilgili de konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Mutlu

Meral o bölge adayı degildiki oralara gitsin şimdi parti başkanı veliler olarak görevi her yeri gezmek.kapis...

azerioğlu

meral hanım lafmı dediğin senin dediğini mahallede biliyorlar.meral ablamıza bir sorum var.mhp den 1.sıradan aday olup vekil oldu.vekilken veya mhp den ihraç olmadan doğuya kaç defa geldiniz.nasılsa 1.sıradanım kesin deyip yanyattınızmı.ben hatırlamıyorum mhp için oralara gidip çalıştığınıda ondan.

Bekir

Sizlerden başbakan Cumhurbaşkanı filan olmaz

rüşvetleri halledinde...........

Lozan öne çıkarılıp milli hisler uyarılıyor ki Zarrap ve Man gölgede kalsın,şimdi mi aklınıza geldi.

Anlayana

ARAP baharının yeni versiyonu sahneye konmuştur!.. KIYAMET YAKINDIR ZATEN!.. İSTEYEN İSTEDİĞİ TARAFTA DURABİLİR;HESABINI VERECEĞİNİ DE ASLA UNUTMADAN!..

Konuşmaktan yorulmayanlara

Keşke 100 sayfa niteliksiz tarih kitabı okuyacağına nitelikli 10 sayfa okusaydın... Mısır ve Arabistanla ne konuşacaktı acaba? Onlara "sakın bu konuda konuşmayın" talimatı verip açıklama yaptı desen belki iddian itibar görürdü. Lozan ile ilgili ne konuşuluyor sen ne anlıyon acaba? Türk azınlığa olmayan haklar neden rum azınlıkta vardır? Hadi cevap ver o zaman..

HASAN

lozan tabu yada tapu değil kaldı ki tabular ve tapular değişir. lozan uluslararası bir sözleşme taraflar arasında günün koşullara göre müzakere edilir anlaşma sağlanırsa yenide düzenlenir örneğin 1937 boğazlar sözleşmesi montrö de yeni de düzenlendi biz ancak bu sözleşmeden göre 1937 Çanakkale ye askerimiz girdi.

Misafir

meral abla doğrusunu söylemiş, boşuna afra tafra yapmaya gerek yok, bunu araplar istedi....

Misafir

ABD deki bu soruşturma itibar kaybettiriciymiş. Kimin nezdindeki itibar. Yoksa yıllarca bu ülkeyi şamar oğlanına çeviren Amerika ya mı mahçubuz Doğru NATO ya bağlılığını özellikle parti programında belirten TEMMUZ un başbakanı için çok üzüntü verici Hele bu davanın kurmaca olduğunun aşikar olması da çok incitmiştir

tepki

öğretmen emeklisi 2.5milyon nasıl biriktirdi diye sorulmaz! araştırılır ve doğrusu yanlışı ortaya konur. vay efendim öğretmen emeklisi... yahu tanıdığım emekli düz memur adam var ama ticaretle uğraşıyor yılda en az 5milyon geliri var, o da en az.

adil

çok itici bir kadın. mv nasıl oldu hayret

Misafir

Tam Turkiye yi yonetecek bayan..

  • 1