BIST 9.919
DOLAR 32,44
EURO 34,79
ALTIN 2.449,99

Mehmet Dişli'nin ticari ortağı bakın kim çıktı!

15 Temmuz darbe girişiminin kilit isimlerinden darbeci general Mehmet Dişli'nin ticari bağlantıları ortaya çıkıyor. Abdulkadir Selvi darbe girişiminden 14 gün önce tutuklanan Durmuş Ali Koçer'i yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

Atatürk İlkelerinin ders kitaplarından çıkarılması olayı fetocuların hala yerinde olduğunu ve amerikan emperyalizminin emrinde çalıştıklarını gösteriyor...

Hakkı

Şaban DİŞLİ Sarayın başdanışmanı oldu. Bazı belediyelerde 15 Temmuzda FETÖ'den atılanların yerlerine yeniden Fetocular atanmaktadır. Acaba FETÖ ile mücadele devam ediyor mudur, etmiyor mudur?

Misafir

siyasi ortağı erdoğan ve akp liler ortalıkta sereserpe dolanırken,filan filanlarla göz boyayıp algı yapılıyor.

dikkat

şaban dişli çok şey biliyor kızağa çekilemez,mehmet dişli 16 temmuz sabahı şaban dişlinin damadı ile görüşüyor ne konuştular açıklanmadı..gizlenen çok şey var...zamanla her şey ortaya çıkacak benden tavsiye hiçbir şeyi aşırı savunmamak zira kurt kuzu kuzu da kurt çıkabilir

elbeyli

Şaban dişli iki dönem önce rüşvet aldığı belgelenince kızağa çekildi unutturuldu tekrar milletvekili yapıldı kardeşi fetöcü çıktı yetmedi danışman yapıldı gülermisin ağlarmısın.

ali can

valla ne diyim.bu darbe olayında yakınlarını kaybedenler düşünsün...adaletin kişiye göre uygulandığı aslında bu ülkede adalet olmadığının kanıtıdır...abisi danışmanlığa getiriliyorsa sözün bittiği yerdir...ölen öldüğü ile kaldı..

Misafir

Darbeci Mehmet disli nin kardesi Saban Disli RTE ye BASDANISMAN oldu. Ama fetoyla mücadele sürüyor değil mi!!!

Misafir

darbeci fetocu memmet dişlinin abisi ne iş yapıyor? devlet kadrolarından atıldı mı???

Misafir

bunların aslında hepsi fetocu da, yarısı diğer yarısını yok etmeye çalışıyor... her iki taraf da paranın tamamını kendine istiyor, parayı bölüşemeyince hep böyle olur...

Misafir

bırakın dişlinin ortağını kardeşi kim çıktı onu yazın,

Misafir

danışmanınız hayırlı olsun akepeciler :))))))) vı hoohoo ohooooo he ha he hooo

Misafir

AKP li Şaban DİŞLİ nin kardeşi Mehmet DİŞLİ vatana ihanet ve darbe teşebbüsü suçu nedeniyle aynı işin içindekilerle birlikte en geç 1 ay içinde idam edilmediği takdirde bu ülkede adaletin kişiye özel uygulandığı kesinleşecek ve bu da çok kötü sonuçlar doğuracaktır!

  • 1