BIST 9.889
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.451,23

Mahir Ünal'dan dikkat çeken Almanya va ABD açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, son dönemde Almanya ve ABD'nin olumlu yönde değişen Türkiye politikasına değinerek, artık uluslararası ilişkilerde eşit ilişki kurduklarını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Hakkı A.

Açıklama değil; gerçekleri Türk Milletinden gizleme çabalarıdır bunlar.

S. Soylu

Sn. Sözcü "Bizim liderimiz daima elif gibi dik durur,dediğini yaptırır,söylediğini de uygular" buyurmuş. Hele!!! Tillersinle kapalı kapılar ardında görüşürken, içerden duyulan sesler demek ki "Osmanlı Tokatının" sesleri imiş.

Misafir

“Din kitlelerin afyonudur” Hiç şüphesiz din ve maneviyatın yanısıra Erdoğan’ın istismar ettiği zaafların en başında insanların paraya ve maddiyata düşkünlüğü geliyor.

Misafir

Hem almanya hemde abd onunde egildin7z; hala konuduyorduniz; biz salagiz ya. Mekel kardidinda gikiniz cikamafi; bozdag ne diyordu ne olru, sesiniz solugunuz kesildi; maalesef Turkiyeyi temsil ediyordunuz ama ilk secimde mhp degil, bahceli ile beraberbtarihteki yerinizi alacaksiniz

Misafir

ZAAF SİMSARLARI HAYATIN HER ALANINDA, TOPLUMUN HER KATMANINDA

Misafir

Ama AKP siyaseti bilirsiniz, herkesin kendi hayat serencamesi esnasında örnekleriyle mutlaka karşılaştığı bazı bitirim tipler vardır. Bilgi, birikim, donanım, karakter, kültür, insanlık, ahlak vesaire açısından hangi tartıya vursanız, eskilerin ifadesiyle, ciğeri Moskof parasıyla beş kuruş etmeyecek bu tiplerin insanların nasıl ağzından girip burnundan çıktıklarını, muhataplarının varsa önceden keşfedip yakaladıkları zaaf noktalarını nasıl hunharca istismar ettiklerini, oradan yol alıp işlerini nasıl da bitiriverdiklerini görüp hayret etmişsinizdir.Hakiki insan olma çabası içerisindekilerin aklının ucundan bile geçmeyeceği, bir gaflet anında Şeytan’ın belki kulaklara fısıldamasıyla akla getirecek olsalar dahi kendilerine yakıştıramayıp utanç içerisinde “haşa tövbe haşa”lar çekecekleri bu yolları mesken/meslek edinmiş, hayatın her alanında ve her katmanında karşılaşabileceğiniz bu tipler, maalesef hiç de az değil.

Misafir

Arkadaşlar, ''Yerli ve Milli'' Edebiyatı yapan AKP'nin sözcüsü olan bu Mahir Ünal'ın Dolmabahçe'de PKK ile Mutabakat imzalayan AKP'lilerden birisi olduğunu biliyormusunuz.??? Mahir beye soralım bakalım, Dolmabahçe'de PKK ile Mutabakat imzalarkende MİLLİ DURUŞ..! sergilemiştiniz değilmi Mahir bey...!!!?

Misafir

İnsanlığa karşı işlenen suçların zaman aşımı yok. “Talimat geldi, ben de yaptım” diye bir kurtuluş da yok. Bakanı da, hakimi de, savcısı da bu rejim sona erdiği zaman suç ortağı olarak muamele göreceklerini biliyor zaten.

Misafir

he heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Alacaklarını almışlar

Anlaşılan ABD ve Almanya istediklerini alıyor, istediklerini yaptırıyor ki aramız düzeliyor.

Misafir

Amerikan basını Çavuşoğlu-Tillerson görüşmesini ait "ABD- Türkiye ilişkilerinde çöküş önlendi" manşetini attı...Washington Post gazetesi, "İki günlük görüşme maratonu sonrasında Türkiye, Suriye'deki Kürtler için diyalog kararı aldı" ifadelerini kullandı.

Vatandaş

Hadi ordan, ABD geldi istediğinin fazlasını aldı ve gitti. Anlattığın masalları yutan var mı? Var var.

baris

Ajan Denizi verdik Jon Dundari alabildikmi

al

mukayese etmiyoruz... reisi özel yere koyuyoruz... senin bilmediğin kadar..

HATAYLI

Sınırda başa dönüldü!.......... Hatay'ın Kırıkhan ilçesine yakınlarında, çatışma!...5 ÖSO üyesi cihatçı ile 2 Türk askerinin yaralandı...............

Cuma

Mahirciğim diktatörlük ne zaman liderlik öldü?

xtr

Kendinizi kandırırsınız anca! Çok yazık çok!

Tahir

Mahir kardeş artık size inanmıyoruz. Sizi 2019da artık görmek istemiyoruz. Size 2019 seçimlerinde birer Osmanlı tokadı vuracak bu halk.

  • 1