BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,71
ALTIN 2.442,73

Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna yürümenin yolu

Muharrem İnce'yi bu saatten sonra durdurabilecek tek bir güç var CHP'de. "Güç birliği" gibi görünse de, Deniz Baykal'la kolkola girmesi, ya da girecek olması, Muharrem Bey'e güç kaybettirmekten başka bir işe yaramaz.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

Türkiye'deki şeriatçı diktatör mursi ile aynı kafadakiTayyipè destek veren cahillerin CHP hakkındaki Akıl Yürütmeleri tam bir cahil rezillik, saçmalık.

agunes

Emekli öğretmen; biz zaten sulh içindeyiz, sınırda askerimiz bizim için savaş veriyor. Tayyip kadar başınıza meteorlar düşsün. Halk maaş kuyruklarında hastane sıralarında ekmek kuyruklarında sürünürken, tesettürlüler yerlerde sürünürken siz zaten hep sulhtaydınız tabi. Öğretmenmiş. kimleri zehirledin bu örümcek düşüncelerle kim bilir?

Emekli Öğretmen

Umudunuzu Kaybetmeyin Çocuklar Bir şekilde Tayyip'den kurtulacağız ! .. Yeniden Hukuk Devletine ulacağız !Yurtta sulh, cihanda sulh , Barış, kardeşlik ve de huzur içinde yaşayacağız!

YARARSIZ İŞLER

HAKARET VE İFTİRANIN HERYERDE YOLU CEZADAN GEÇER,BUNU DA EN İYİ SAĞLAR BİLİR,BU YER NASILSA DERSEN,SONUCA KATLANIRSIN,

RIZA ALTIN

İNCE İNCE GELİYOR MUHARREM İNCE

DAMAT???

Muharrem İncenin yolunu çizmek size mi kaldı.Son derece de layık biridir,yeterki hariçten gazel okunmasın.Tpbaşın damadından ne haber,sağlığı iyiyse dönsün geri,hatta yanına bir iki ilave de yapılabilir yakın çevreden sıkılmasın .

Hakan Sönmez

KK Tek adam olduğunu Sağlar'ı disipline sevk ettiğinde göstermiştir.

Misafir

muharrem ince doğru bir tercih .yüzde 49 onun mitingleri sayesinde çıktı.konuşmasını bilen, özgüveni olan ,analitik düşünen ,akıllı adam bence .muharrem ince nin gelmesi diğer partilerin savunmaya geçeceği ve yenileceği gün olacak.

Misafir

Siz ve sizin dolduruşlarınıza inanan bazı CHP liler, CHP nin en güçlü duruma geldiği bu günlerde böl parçala taktiklerini iyi uyguluyor ve ne oldum delisi bazı kişilere de iyi gaz veriyorsunuz. Muharrem ince çokmu başarılı. İki milletvekili çıkaran Yalovadan neredeyse çıkamayacak durumdaydı.

AKİF

boş verin CHP yi millet DAMAT KAVURMACI yı konuşuyor. sayın yazar.

k.k.k

Selin Sayek Böke keşke Genel Başkan olsa. Ben hayatımda uzun zamandır bu kadar dolu, güzel ve düzgün konuşan bir siyasetçi görmedim. Bir kere mi ııı, mmm yapmaz insan konuşurken. Hemen iftiralar atılmaya başlandı zaten önünü kesmek için. Yok ABD elçisi ile konuşmuş,ertesi gün istifasını vermişmiş! Uydurmayın delikanlı olun delikanlı !

seyfo

CHP kim gelirse gelsin iflah olmaz, çünkü adnan mendersin ahı o partide...vede ülkemize hiç faydası olmayacak bir muhalefetin artık tarihten silinmesi kaçınılmazdır efendim böyle biline...

  • 1