BIST 9.789
DOLAR 32,59
EURO 35,01
ALTIN 2.450,50

Kenan Evren'in evindeki gizli kasa içinde ne var?

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in Muğla Marmaris'te yıkılan evinden gizli bir kasa çıktı. Kasanın içinin ise boş olduğu öğrenildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Hakkı AK

Bazı yorumcular Kenan Paşanın 17 yaşındaki çocuğun yargılanıp yaşını büyüttürüp astırdığını yazmışlar da 10-15 yaşlarında AKP hükümetinin emriyle polisler destan yazarken yargılanmadan öldürülenleri yazmamış.

Misafir

Peki arkadaş, Teröristlerin şehirleri silah deposu yaptığını bile bile GÖZ YUMANLARA NE DİYORSUN? ŞİMDİ ONLARIN YÜZÜNDEN ONLARCA ŞEHİT VERİYORUZ.BU OLAYA GÖZ YUMANLARA NE DİYORSUN? Hele bir de buna cevap ver..

hayati yorgancı

Hayret bir şey koskoca cumhurbaşkanının gizli kasasından hiç bir şey çıkmıyor.

rüstem

Marmariste 900.000 tl ye satılan ultra lüks villadan bahsediliyor. İzmirde Urlada sıradan villalar 1000.000 tl den satılıyor. Bu ultra lüks villa normal villadan daha mı düşük oluyor.

Misafir

kemal sunal gibi bi hıyar koysaymış...

Misafir

netekim netekim..o zaman polisin askerin bir itibarı vardı

Misafir

adam en iyisini yapmış sağ sol davası iki tarafında icabına bakmış helal olsun ne demek devletin anayasası var sen gidip gasp eder tecavüz eder adak doğrarsan haksız yere oda sana dur der tabi helal olsun şimdi bunun gibi adam olaydı pkk mı kalırdı

Hakkı AK

Yani RTE, Evren'i mumla aratır oldu. Adam darbeci olarak biliniyor ama o karışık ortamda gelip yaptığı darbede devletin bekası için bir sağdan bir soldan olmak üzere sadece 2 kişi idam edilmişti (Bu idamların yanlış olduğu kanaatindeyim). Oysa RTE zamanında şahsi çıkarları için onlarca kişi öldürülmüştür.

Misafir

lan boş muhabbet yapıyorsunuz.bilip bilmeden adam haklıydı çünkü kardeş kardeşi kesiyordu dışarı mı çıkabiliyordun akşam mal herifler

Balaban Beyi

Allah rahmet eylesin. adam gibi bir adamdı..Şimdiki bazıları gibi soytarı değildi. Bu Millete hizmeti vardır. Öyle hainlerin dedikleri gibi yanlış birisi değildi. Cesurdu. Mertti. Paşa idi paşa.... Hatasız kul olmaz ancak hatası sevabının yanında pek az kalır...

ufuk

Kepçe operatörüne Kenan Evren dönemi ile ilgili bir soru neden sorulur anlamış değilim. Bir de üstelik verdiği cevap haber oluyor. Bize ne ?

emekli

bugün büyük bir ihtimalle aylık geliri 5-10 bin olanlardada kasa vardır altın birikimleri gibi yatırımlarını biriktirirler herkes bankaya yatıracak diyede bir kural yok

Misafir

darısı yeninin başına

DEVLETIN YATAK ODASI - KOZMIK ODA

Devir degisti. O zamanlar celik kasalara konuyormustu. Simdiki zamanda ayakkabi kutularina bakacaksiniz.

Misafir

paralel bitmiş..........

GÜLCİHAN

HAYRET ..O KUTUNUN İÇİNE SAHTE BELGE VE SAHTE İTİRAFLAR KOYUP BİZİM BASININ ELLERİNE VEYA YANDAŞLARIN ELLERİNE VERİLMEMİŞ..DEMEKKİ BOŞ BULUNMUŞLAR..

Ali Yıldız

O paşa, paraları ayakkabı kutularında biriktirmiyordu, parayı yanlış yerde arıyorsunuz...

Babacan

Ne rahmeti yaa. düşünsene senin oğlun 17 yaşında olsa ve evren yaşını büyüttürüp assa. hala o rahmetten bahsedermiydin. yok arkadaş. Rabbim herşeyi bilen ve görendir.

Babacan

Ne çıkacak sanıyorsunuz. öldürdüğü masumların listesi vardır. işte hesap zamanı. astırdığı onca masumlarla aynı yerde hesap veriyor. Zalimler için yaşasın Cehennem.

Misafir

netekim hep melanetle anilacak

misafir

şimdiki evrenlerin kasası italyan bankalardır şimdikiler daha uyanık milet eşek olursa semer vuran çok olur adam ne zaman ülkeyi bataklığa sudilerin yada şeriatçı görüpların himayesine ne zaman sokmaya çalışsa hemen cuma namazına kameralarla gider

Misafir

Kasadan ne çıkarsa çıksın, ne götürdü aceba...?

Misafir

başka kasada vardır iyi arayınn o bürü mutlaka doludur

Hakkı A.

1980 Evreninin kasası boş çıkmış. Şimdiki Evrenlerin kasasında ne var acaba?

  • 1